Вже 4й день мій рахунок заблоковано.

Олександра М 10 июня 2025, 9:51
Вже 4й день мій рахунок заблоковано.Я неодноразово писала та звонила у службу підтримки і кожен раз мені казали та писали, що я маю надати документи, що підтверджують доходи як відповідь на лист від банку.Все надіслала Сказали тепер буде розглядатися протягом 60 днів, це просто жах! Знущання над людьми, кошти є, а зняти и користуватись ними неможливо! У мене 2є дітей неповнолітніх, ми оріндуємо житло, мені ці кошти потрібні, а вони будуть розглядати до 60 днів.Ніде немає такого. Відповіді досі немає.Я з таким жахливим обслуговуванням, ще не стикалася.Всі попередні запити від інших банків щодо підтвердження коштів я отримувала До можливого блокування рахунків.Раджу оминати цей банк.
Альянс Банк
11 июня 2025, 18:03
Олександро, добрий день!

Ми перевірили статус за вашим запитом — ваше питання активно вирішується, і в найближчі дні цього тижня ви отримаєте лист із інструкціями щодо подальших дій та зможете перевести свої кошти.

Блокування відбулося в межах процедури фінансового моніторингу, яку зобов’язаний проводити кожен банк відповідно до законодавства України. Це необхідна практика, що покликана захищати як клієнтів, так і сам банк від шахрайства, відмивання коштів та інших ризиків.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання — наша підтримка працює 24/7, і ви завжди можете звернутися до нас за уточненням та допомогою. А електронний лист від банку надійде найближчим часом.

sultepronit
sultepronit
11 июня 2025, 11:08
Цікаво, чому вибір взагалі впав на такий банк?.. Не дай бог, його прикриють незабаром, за неплатоспроможність, і буде ой як багато днів без грошей… Якщо вам гроші треба тут і зараз — тільки великі банки.
fejhoa4123
fejhoa4123
8 июля 2025, 12:39
В жодному банку немає такої процедури, щоб підтвердити кошти перед блокуванням, всі банк одразу блокують рахунки, тільки є окремі випадки коли треба провести нову актуалізацію даних, за умови якщо всі операцїі нормальні у Вас по рахунку і Ви перевищили суму яку зазначали в анкеті опитувальнику, жоден банк перед блокуванням не буде просити пояснень)

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / Вже 4й день мій рахунок заблоковано.