українська
ВХОД
Вернуться

Заблоковано рахунок

Юлія Юлія 17 января 2025, 23:21
Встановила додаток, відкрила карту.Прийшла смс вітаємо користуйтесь карта активна і т.д.Заходжу пише червоним «рахунок заблоковано».Пишу в підтримку чому так, відповідь: «ваша карта активна користуйтеся».Надаю скріншот де червоним пише рахунок заблоковано! Ще не встигла скористатись картою.Дякую, я краще закрию рахунок якісь мутні справи бачу по відгукам
Альянс Банк
14 февраля 2025, 18:23
Юліє, добрий день!
Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація, і щиро перепрошуємо за незручності. Ми перевірили статус вашої заявки — наша служба підтримки вже вирішила ваше питання та надіслала вам підтвердження 18 січня.

Сподіваємося, що ви й далі користуєтеся застосунком, адже він пропонує багато переваг: вигідні тарифи, кешбек що стартує з 30% та інші корисні можливості. Ми цінуємо кожного клієнта та завжди працюємо над покращенням сервісу.

Щодо відгуків, у будь-якої компанії є як позитивні, так і негативні відгуки – це нормальна частина роботи, навіть у найкращих. Водночас за останні 5 місяців наш застосунок встановили понад 500 тисяч разів, і ним активно користуються більше 150 тисяч людей. Ми будемо раді, якщо ви зміните свою думку про нас та дасте ще один шанс! 😊

natashaGra
natashaGra
15 февраля 2025, 20:07
Хорошо хоть представитель отвечает, но после таких отзывов как-то связываться не хочется
iaalliance
iaalliance
18 февраля 2025, 18:12
Добрий день, дякуємо за ваш коментар! У будь-якого банку завжди є як позитивні, так і негативні відгуки, адже клієнтський досвід — річ індивідуальна. Негативний досвід зазвичай висвітлюється активніше, особливо до моменту вирішення питання.

Alliance bank вже понад 30 років працює на ринку України, і ми постійно вдосконалюємо наш сервіс, створюючи вигідні та зручні фінансові продукти для клієнтів. Ми також завжди відкриті до зворотного зв’язку та готові допомогти. Якщо у вас є запитання чи побажання, звертайтеся — будемо раді відповісти 😊

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке