Блокування рахунку ФОП

Bsgod 2 января 2025, 21:50
Обходьте цей банк стороною, особливо, якщо ви ФОП! Відправили пізно ввечері лист про походження коштів рахунку ФОП з дедлайном на ранок наступного дня)) Після того як я їм відправив всі документи, просто заблокували рахунок, кошти звісно я отримати назад не можу бо вони пишуть про тероризм в призначенні платежу на інший банк і він таку операцію не пропускає. Можу зробити висновок, що там працюють невігласи або шахраї
Альянс Банк
14 февраля 2025, 16:50
Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження. Розуміємо, що ця ситуація викликала у вас неприємні емоції, тож хочемо пояснити наші дії. В Alliance bank безпека та дотримання законодавства України — наші головні пріоритети. У даному випадку банк керується вимогами Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів…» та Положення №65 від 19.05.2020 «Про здійснення банками фінансового моніторингу».

Ми виконали всі вимоги законодавства та надали вам офіційний лист із зазначенням вичерпної інформації, яка передбачена вищевказаними документами. Якщо ви маєте додаткові запитання, ви завжди можете звернутися до нашої служби підтримки в Telegram — @Alliancebank_Bot.

Bsgod
Bsgod
2 января 2025, 22:09
Ах ще потім виписку рахунку попросив для звітності по фопу, так вони відправили якийсь незрозумілий текстовий файл без печатки і підписів, бухгалтер не знає, що з цим робити)
natashaGra
natashaGra
16 февраля 2025, 19:40
Переслать такую выписку в НБУ и заодно жалобу на действия банка. Как вариант подать в суд за препятствование деятельности и вмешательство в бизнес и мат урон и репутационные издержки. Обращайтесь к юристу не тяните

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке