А-БАНК блокирует последние деньги матери с детьми, игнорируя чеки отмены.
- Недорого Отзывы
- 17 апреля 2026, 18:17
Требовалка ещё не выросла. Это не банк оставил, а ты. И вообще самой не стыдно детьми прикрываться
- Vika999 Vika9999
- 17 апреля 2026, 19:46
Банк лжет. В чате признают, что могут разблокировать досрочно, но отказываются переводить деньги частями, оставляя меня в Германии без еды. Требую вмешательства руководства!
- SergeyNina
- 18 апреля 2026, 7:09
Можно. Сотрудник банка вводит данные с чека отмены и снимает холд с денег. Для Али и тему это доступно и работает. Или ждать
Курс валют в абанке
Нам прикро, що дана ситуація спричинила у Вас саме такі емоції. Повідомляємо, що вказаний Вами діалог вже передано до відділу контролю якості для подальшого аналізу та прийняття відповідного рішення.
Як фінансова установа, ми зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог чинного законодавства. За результатами проведеного аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.
Звертаємо Вашу увагу, що на даний момент Ваші кошти знаходяться в резерві. Відповідне повідомлення було надіслано Вам у день подання заяви. Резерв — це сума, яка тимчасово заблокована під час операції, але ще не списана. Процес обробки включає два етапи: резервування та остаточне списання, що є стандартною процедурою міжнародних платіжних систем.
Запевняємо, що кошти будуть перераховані після завершення зазначеного процесу. Ми обов’язково повернемося до Вас із рішенням найближчим часом. Вдячні за Ваше очікування!