Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не хочуть віддавати кошти. Шахраї!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Оксана Бовсунівська 17 апреля 2024, 21:53
Я через термінал поповнила карту. Мені банк одразу її заблокував, сказали, що причину скажуть у відео дзвінку. Я їм пояснювала, що у мене побита камера та вона не працює. У відповідь я отримала відвязку фінансового номеру від банку, потім вони сказали мені, що потрібно пояснити походження коштів, я їм розписала все як було, на протязі 3-х місяців. Що я знімала прямий ефіру з телефону моєї подруги. Ціль ефіру була заробити собі на проживання на своїх знаннях. Я продавала курси як можна швидко розкрутити Тік ток до 30000 підписників. За це мені люди платили кошти і допомагала їм. Мені банк пояснює що зʼявилася не зрозуміла скарга, якій вже 3 місяця. Я була шокована, бо свої кошти я заробила чесно, завдяки своїм знанням. Коли я зрозуміла, що банк не хоче мені віддавати мої кошти. Я у підтримки попросила закрити мої рахунки. На що вони мені сказали, що рахунки ніхто не буде закривати і потрібно при закриті рахунку внести їм не зрозумілу комісію в 30%. Про таке я чую взагалі перший раз. Мене це дуже обурило і шокувало, що навіть закрити рахунок коли хочу по добровільному бажанню. Банк мусолить неділю мене і вимагає 30% забрати собі. Я вас прошу допомогти мені розірвати договір з банком шахраїв. Не за що хочуть забрати мої кошти. Які я чесно заробила. Коли я їм сказала перетелефонувати на мій фінансовий номер, вони його без мого відома змінили на свій. Відтепер я навіть в банк не можу зайти і перевірити чи є там мої кошти. Я дуже сильно засмутилась роботою банку і відношенням до клієнтів. В такий скрутний час, навіть банк хоче обдурити вас. Я сподіваюсь на вирішення питання і на те, що я зможу розірвати ділові відносини с цим банком. Сподіваюсь на скорішу відповідь.
Абанк
Ответ банка
Підтримка Абанку 18 апреля 2024, 10:38
Добрий день!
Деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Кожне звернення та скарга проходять ретельну перевірку, тому Ви та кожен Клієнт можете бути впевнені, що безпідставно не виникне блокування через причину надходження скарг на Вас. В разі надходження скарги, наші Спеціалісти детально інформують про які зарахування питання та надають детальну інформацію про подальші дії для вирішення ситуації.
За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk
Ми надали Вам рекомендації в особисті повідомлення, які допоможуть у вирішені Вашого питання. Очікуємо на Вашу відповідь та будемо раді допомогти.

Комментарии - 1

+
0
natashaGra
natashaGra
18 апреля 2024, 7:52
#
Тут только консультация с юристом и скорее всего жалоба в НБУ. К сожалению в этом банке введен такой пункт в договоре с комиссией 30 процентов и как результат очень много блокировок именно с целью его применить
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отзывы о Абанке 📝 / Не хочуть віддавати кошти. Шахраї!!!