Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Приложение

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Недорого Отзывы 28 июня 2023, 0:09
Приложение на старых и относительно старых телефонов работает немного неадекватно. Но если сообщать о проблемах напрямую в телеграмм\вайбер, то решают проблемы довольно быстро. Для примера недавно после обновления (бета) авторизации в приложении не мог все выходные зайти в приложение. Но позже выяснилось что такая проблема и на стабильной версии. В в общем обратился в поддержу и создали заявку № 1449757. А так же написали примерное время решение проблемы (это был понедельник). В понедельник позвонили и сообщили что проблема решена и попросили проверить. Вроде не смертельно, но покупки в интернете все выходные совершать не мог (подтверждение приходит в приложение). Описания для бета тестеров не пишут и не понятно на что обращать внимание. Проблемы вроде решают, но не хочется чтобы они вообще были на стабильной версии. Старый интерфейс с круговым меню мне нравился больше. Если пишешь комментарий через плей маркет, то обратной связи вообще нет. У банка нет собственных банкоматов. И по этому комиссия за снятие личных денег с желтой карты с неплохой комиссией. Отделений банка мало и работают не удобно, после работы трудно попасть. Бесплатной доставки кредиток больше нет, берут 100грн, при этом это стоимость доставки посылки весом до 10 кг. Оплата частями доступна в небольшом количестве магазинов и если платёж идёт за кредитные деньги, то снимают комиссию 4% и при этом карта в льготном периоде. Если ломается телефон, то без приложения даже за интернет нереально заплатить, как так нет ОТП пароля, подтверждение только в приложение приходит
Абанк
Ответ банка
oper23 28 июня 2023, 14:57
Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили відгук про Ваші враження.Напочатку місяця виник тимчасовий збій з авторизацією в застосунку АБанк24 на Android 7, тому перша версія з новою авторизацією була відкликана з маркету та після оновлення питання було вирішено.Стосовно підтвердження оплати в інтернеті, за відсутності доступу в застосунок АБанк24, якщо Ви не підтверджуєте оплату в застосунку, то через 90 секунд приходить код приходить в смс або до Viber.
Опис версії для тестування присутній, вся актуальна інформація про кожну версію вказується в розділі «Що нового» і доступна для Вас в маркеті, а на сам відгук про тестування наші Спеціалісти вже надали Вам відповідь.
Ми не зупиняємось на досягнутому та завжди продовжуємо роботу над покращеннями, тому сподіваємось, що з часом новий дизайн застосунку стане для Вас найкращим!
Стосовно комісії, додаткова комісія за зняття готів в банкоматах інших банків України відсутня, проте є комісія, передбачена тарифікацією картки «Жовта» за зняття власних коштів у банкоматах, пунктах видачі готівки А-Банку та інших банків України, де зняття пільгових коштів (до пільгових коштів відносяться цільові кошти, заробітна плата, стипендії, пенсії та соціальні виплати валютообмін, термінові грошові перекази, виплата депозиту) — комісія відсутня, а заняття непільгових коштів — комісія 0,9% від суми.
Щодо відділень, наш Банк постійно розширює мережу, наразі відділення представлені у багатьох населених пунктах. Розуміємо, що в наш час, не завжди є можливість потрапити до відділення, тому майже всі послуги доступні у застосунку АБанк24.
Окремо бажаємо звернути Вашу увагу, що при відкритті картки через застосунок АБанк24, доставка картки — безкоштовна, але у разі перевипуску картки вартість доставки дійсно складає — 100 грн., проте, Ви можете обрати віртуальну картку або завітати до відділення нашого Банку та перевипустити картку безкоштовно.
Стосовно комісії 4%, за рахунок кредитних коштів, дана комісія передбачена тарифами картки «Зелена», як за користування кредитним лімітом. Комісія відсутня при внесені першого платежу під час оформлення угоди, а також якщо погашення відбувається за рахунок власних коштів.
Мережа магазинів з сервісом «Плати частинами» від А-Банку, постійно розширюється. Всі торгові точки Ви можете переглянути в АБанк24, меню «Кредити» — «Плати частинами» — Магазини.
Щодо авторизації з нового смартфону, то код-підтвердження авторизації приходить в смс або до Viber. В разі необхідності виконати вхід з іншого пристрою Вам достатньо лише мати доступ до фінансового телефону. Раді співпраці з Вами та будемо раді отримувати нові відгуки та лише найвищі оцінки!

Комментарии - 3

+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
28 июня 2023, 12:27
#
А вот в поддержке ответили так:
-Без телефона нереально совершить оплату в интернете или есть варианты какие-то?
-Без телефону відсутня можливість, адже підтрвердження надходить на телефон
-А возможно ли как-то вернуть отп код и чтобы он приходил в вайбер или телеграмм?
-Відсутня дана можливість, адже підтвердження згідно з процедурою 3DS 2.0 приходить в мобільний застосунок АБанк24
Но ответ мне как-то не понравился, так как иногда приходил код, когда не успел нажать на кнопку подтвердить
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
28 июня 2023, 16:14
#
Якщо Ви не підтверджуєте оплату в застосунку, то через 90 секунд приходить код приходить в смс або до Viber. Ми перевіримо детально Ваше звернення до підтримки, дякуємо.
+
0
Danilich
Danilich
28 июня 2023, 16:39
#
Сейчас повсюду мобильное рабство, никуда не денешься без телефона. Поэтому у меня есть несколько карт с кр лимитом, пластик, запасной телефон, если например текущий сломается и конечно же нал. Поэтому рассчитаться могу в любом месте даже если все банки заглючат вместе с пос-терминалом
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.8 43.8
USD 39.8 40.4
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.8 43.8
USD 39.8 40.4
Все курсы банка