Минфин - Курсы валют Украины

На ліміти що надає банк не можна розраховувати.

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
VictorR 30 марта 2023, 11:26
Надали 22.03.23 розсрочку на покупку частинами, вирішив скористатися через тиждень, а її ліміт вже нуль!
Якого дідька? Нащо надавали?
Що змінилося за цей тиждень? Просрочок як не було то і немає досі.

Є всі скріншоти з застосунку.

Вважаю таку політику банку знущанням.
Розраховувати на якусь купівлю чогось не має змоги.

Втрачаєте мій особистий рейтинг таким чином!

А я ще радив друзям що А-банк достойний конкурент Монобанку.

Це виявилося не так. Моно таким не займається і до речі повернув заблоковані ліміти на третій день війни, за що йому респект!
А- банк поводиться в своїй політиці ганебно.
абанк
Підтримка àбанку 30 марта 2023, 14:35
Доброго дня!
Ліміт по Плати Частинами розраховується індивідуально для кожного Клієнта та може змінюватися щоденно, можуть впливати багато факторів. Ваш випадок розглянули індивідуально та надали Вам інструкції як збільшити ліміт в короткий термін.

30 марта 2023, 13:36
Вообще то сейчас банки массово отключают услугу «оплата частями» , а также кредитные лимиты режут . Чего возмущаетесь? Это сейчас нормально. Причем не у одного, А банка, а у большинства. Война на дворе. Банки разумно уменьшают риски . Надо понимать это и не бухтеть напрасно
30 марта 2023, 14:19
Лолик ты балбес))) Три отзыва ниже я тебе оставил ответ, когда ты жостко булил девушку Лену за аналогичный отзыв. Если ты на зарплате в А- банке и всем кто пишет неприятные отзивы пишешь что они дураки. Ок. Я там написал что бы ты не забыл и мне написать тоже самое. Молодец не забыл))) Смысл написания моего отзыва и был в том что бы вывести тебя на чистую воду. У меня это получилось. Ни кому не составит труда почитать коменты к предыдущим нелицеприятным отзывам и понять с какой завидной постоянностью ты пишешь коменты на такие отзивы. Срочно меняй акаунт ты спалился)) И главное, КРУТО что а-банк НАНИМАЕТ таких тролей это ЗНАЧИТ что независимая площадка играет существенную роль в формировании общественного мнения по качеству обслуживания.
30 марта 2023, 14:31
Відгук про який я писав вище називається «Банк перестав надавати кредити». Опублікований користувачем Elesertaa 16 березня 2023року.

Мій комент опублікований в 12:27.
А комент Lolik1837 під моїм відгуком в 13:36.

Щоб просто всі користувачі розуміли що в коментах є такі Лоліки і сприймали відгуки критично.

Lolik1837 чого мовчиш?
Тебе вже звільнили?

Бажання пропало буліти того хто слабіше за тебе?
30 марта 2023, 17:24
Да мне все равно , что вы там и где пишите.) Если вам не доходит , что банки именно из-за войны сокращают кредитные лимиты , то это ваши проблемы
31 марта 2023, 7:13
Проблема не в тому що ліміти скорочують, а в тому що їх надають і відразу ж скасовують, головна претензія що на них не можна розраховувати.

А тон змінив, молодець Lolik1837.
31 марта 2023, 8:15
Это право банков менять размеры кредитных лимитов. Хоть каждый день менять будут. Это их деньги и их право распоряжаться ими, а не ваше. Не нравится — идите в другой банк. Только там аналогичная ситуация))

Курс валют в абанке

EUR 44.2 45

Курс валют в абанке

EUR 44.2 45
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / На ліміти що надає банк не можна розраховувати.