На ліміти що надає банк не можна розраховувати.
Вообще то сейчас банки массово отключают услугу «оплата частями» , а также кредитные лимиты режут . Чего возмущаетесь? Это сейчас нормально. Причем не у одного, А банка, а у большинства. Война на дворе. Банки разумно уменьшают риски . Надо понимать это и не бухтеть напрасно
Лолик ты балбес)))
Три отзыва ниже я тебе оставил ответ, когда ты жостко булил девушку Лену за аналогичный отзыв.
Если ты на зарплате в А- банке и всем кто пишет неприятные отзивы пишешь что они дураки. Ок.
Я там написал что бы ты не забыл и мне написать тоже самое.
Молодец не забыл)))
Смысл написания моего отзыва и был в том что бы вывести тебя на чистую воду.
У меня это получилось.
Ни кому не составит труда почитать коменты к предыдущим нелицеприятным отзывам и понять с какой завидной постоянностью ты пишешь коменты на такие отзивы.
Срочно меняй акаунт ты спалился))
И главное, КРУТО что а-банк НАНИМАЕТ таких тролей это ЗНАЧИТ что независимая площадка играет существенную роль в формировании общественного мнения по качеству обслуживания.
Відгук про який я писав вище називається «Банк перестав надавати кредити». Опублікований користувачем Elesertaa 16 березня 2023року.
Мій комент опублікований в 12:27.
А комент Lolik1837 під моїм відгуком в 13:36.
Щоб просто всі користувачі розуміли що в коментах є такі Лоліки і сприймали відгуки критично.
Lolik1837 чого мовчиш?
Тебе вже звільнили?
Бажання пропало буліти того хто слабіше за тебе?
Мій комент опублікований в 12:27.
А комент Lolik1837 під моїм відгуком в 13:36.
Lolik1837 чого мовчиш?
Тебе вже звільнили?
Бажання пропало буліти того хто слабіше за тебе?
Да мне все равно , что вы там и где пишите.) Если вам не доходит , что банки именно из-за войны сокращают кредитные лимиты , то это ваши проблемы
Проблема не в тому що ліміти скорочують, а в тому що їх надають і відразу ж скасовують, головна претензія що на них не можна розраховувати.
А тон змінив, молодець Lolik1837.
А тон змінив, молодець Lolik1837.
Курс валют в абанке
EUR | 44.2 | 45 |
Якого дідька? Нащо надавали?
Що змінилося за цей тиждень? Просрочок як не було то і немає досі.
Є всі скріншоти з застосунку.
Вважаю таку політику банку знущанням.
Розраховувати на якусь купівлю чогось не має змоги.
Втрачаєте мій особистий рейтинг таким чином!
А я ще радив друзям що А-банк достойний конкурент Монобанку.
Це виявилося не так. Моно таким не займається і до речі повернув заблоковані ліміти на третій день війни, за що йому респект!
А- банк поводиться в своїй політиці ганебно.
Ліміт по Плати Частинами розраховується індивідуально для кожного Клієнта та може змінюватися щоденно, можуть впливати багато факторів. Ваш випадок розглянули індивідуально та надали Вам інструкції як збільшити ліміт в короткий термін.