Судові витрати

Це відгук про банк в який я заніс довідку про те що я в зсу, щоб не нараховували % ще тоді в ато не було можливості оплатити інтернет слабий був, та і вони не дзвонили не казали що потрібен мінімальний внесок, та подали на суд я справу виграв поскільки по приїзду додому оплатив ще до суду весь кредит, тепер вони пробують з мене вимагати судові витрати хотя суд відсів і їх поскільки учасники бойових дій не підлягають судовим витратам, тепер дзвонять вимагають не існуючий борг, та лякають знову судом і продати не існуючий борг в іншу компанію, до відома банкірів суд висилає рішення в обидві сторони, і я з нетерпінням чекаю коли ви знову продасьте на мене в суд, щоб я міг подати на вас у суд за переслідування і виплату моральної компенсації, та ще забувайте, що также вам прийдеться оплати судові витрати та послуги мого адвоката по максимальній ставці
абанк
Доброго дня!
Дозвольте нам перевірити описану ситуацію та допомогти у вирішені питання. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке