Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Ужгород, ул. Собранецкая, 124

Адрес:
Ужгород, ул. Собранецкая, 124
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
23 марта 2020, 12:27
в звязку з введеними карантинними мірами співробітниці банку вирішили влаштувати собі відпочинок на робочому місці, завівши при цьому свої персональні правила.
23.03.2020 намагався скористатися відділенням цього банку, щоб покласти кошти в терміналі самообслуговування.Двері виявилися зачиненими, на дверях оголошення адміністрації про обмежений доступ, в залежності від кількості осіб всередині-до 10 осіб.Коли з відділення вийшли клієнти і вдалося потрапити всередину, по факту виявилося, що всередині було 3 особи-одна людина біля каси, одна біля терміналу і одна жіночки сиділа на лавичці.Не зважаючи на таку «величезну» кількість клієнтів всередині, якесь дівча в масці підскочило до мене і почало виганяти, бо я виявляється-зайвий на їхньому святі відпочинку.Просьба до керівництва встановити чіткі правила відвідування, а не дозваляти розгул фантазії неідентифікованим «співробітницям» банку
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
23 марта 2020, 15:39
Доброго дня! Дякуємо за Ваш сигнал, ми обов'язково перевіримо всю інформацію і зв'яжемося з Вами за результатами розгляду.
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отделения и банкоматы Абанка в Ужгороде 🏦 / Отделение Абанк: ул. Собранецкая, 124, Ужгород

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Ужгород, ул. Собранецкая, 124.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Ужгород, ул. Собранецкая, 124- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.