Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Дрогобыч, ул. Жупна, 2-А

Адрес:
Львовская область, Дрогобыч, ул. Жупна, 2-А
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00), перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
20 июня 2022, 8:59
Зручний банк з усіма можливими та потрібними функціями. Техпідтримка працює швидко і чітко дає відповіді на питання. Тішить, що ти спілкуєшся з справжнім оператором, а не з роботом))) і він дає тобі чіткі відповіді! Рекомендую!
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
20 июня 2022, 11:07
Доброго дня!
Ми раді, що Ви оцінили роботу наших Співробітників. 🍏😊
3
5 декабря 2020, 16:43
Доброго дня!!! У зв'язку із карантином я не огла оплачувати кредит Швидко гроші А Банк, у липні місяці я пішла у відділення а Банку і просила зробити реструктуризацію, на що мені відповіли, що нададуть.Місякь тому почав дзвонити А банк з погрозами про суд, переслідування, конфіскацію майна, дзвінкам всім родичам, віддать наш борг колекторами, почали сильно тиснути!!!
Я просила протягом ПІВРОКУ реструктуризацію всі інші банки нормальні, йдуть людям на поступки і не було ніяких проблем. Я просила реструктуризацію, мені відмовляли, засіли, погрожували, довели мою рідних чуть не до інфаркт у… Так неможна, я вам прошу надати реструктуризацію, щоб оплачувати…
Минулого тижня погрожували, сказали всю суму платити, де я вам візьму 70 000 грн??????????? Або вже або суд, колектори, хамство, моральне насильство… Домовились на 18.000 ми оплатили і вже коли оплатити ці кошти і цей же день, знов почали дзвонити і погрожувати, і знов так само, я спокою не аж, ц всіх перепозичила… Я не маю таких коштів, через карантин здоров'я погане, немає кому допомогти хотіла реструктуризацію надають, 5 днів тому знов дзвонили і та ж сама історія, домовились на 6.000 грн, це гроші мені на лікування назбтранні були, я їх віддала в банк і тепер без ліків .....І сьогодні знов дзвонили і стале ще більше погрожувати… Самий жахливий банк, надайте реструктуризацію
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
5 декабря 2020, 17:54
Доброго вечора!
Банк розуміє ситуацію, що склалася і відповідно до закону 591-IX від 13.05.2020 виконує встановлені вимоги, а саме: скасовує нарахування пені, штрафів, і подвійних відсотків при простроченні за період з 01/03/2020 до останнього календарного дня місяця, в якому закінчується карантин. При цьому, інші умови і вимоги за договором залишаються незмінними.
Рішення про реструктуризацію та інших умовах приймаються на базі певних критеріїв в індивідуальному порядку. Ми хочемо допомогти у вирішенні Вашого питання і розібратися, ми з Вами зв'яжемось.

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Дрогобыч, ул. Жупна, 2-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Дрогобыч, ул. Жупна, 2-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.