Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Луцк, пр-т Воли, 14

Адрес:
Луцк, пр-т Воли, 14
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, (касса: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
21 апреля 2023, 7:35
Хотів зняти валюту з картки монобанк.
На даному відділенні повідомили, що відкриття картки кредитної «зелена» обов’язково для зняття, якщо не відкрию картку, то не знімуть кошти.
Но підтримка моно повідомила що відкриття рахунку не є обов’язковим,і не повинні були змушувати.
Комментарии (1)
Ответ банка
Абанк
abank24
21 апреля 2023, 9:44
Доброго дня! Для проведення операції з рахунком іншого банку потрібна ідентифікація. Додатково Співробітники Банку можуть запропонувати Вам відкрити в нас картку, проте рішення про відкриття приймає Клієнт і відкриття картки можливе лише за згоди та з підтвердженням від Клієнта. Будемо раді детально перевірити всю ситуацію, яка у Вас виникла. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
5
6 января 2023, 20:10
Прийшла, щоб зняти депозит іншого банку, а в результаті стала клієнтом А-банку)) Вперше завітала у цей банк, щоб зняти валютний депозит банку-партнера, але компетентність, бажання допомогти і ввічливість консультанта мене вразили) Тому, із задоволенням стала клієнтом А-банку. У той же день оформила депозит у цьому банку, швидко, через додаток. Тому, задоволена усім)
Комментарии (1)
Ответ банка
Абанк
abank24
6 января 2023, 20:33
Доброго дня! Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
5 не засчитана
28 августа 2022, 14:59
Самий кращий банк з усіх, не має комісії за перекази на їнші картки, не потребує якихось супер підтвердженнь ідентифікації персони при переказах коштів, доступні перекази за кордон і має гарну реферальну систему!
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
28 августа 2022, 17:25
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви з нами. Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
1
3 июня 2022, 0:43
Хотів поповнити картку Монобанк, консультант сказала що це можливо зробити тільки якщо я відкрию рахунок і оформлю картку, А банку
Сказали без відкриття кредитної картки не зможу поповнити картку Монобанк, відмовився відкривати і мені сказали до побачення.поповнити так і не зміг
Підтримка моно банку чомусь відписала що не потрібно нічого відкривати і оформлювати в, А банку, щоб поповнити Моно
Комментарии (1)
Ответ банка
Абанк
abank24
3 июня 2022, 10:31
Доброго дня!
Для поповнення картки Monobank на суму понад 5 тис. грн. достатньо пройти ідентифікацію, оформлення картки необов'язково.
Ми детально перевіримо консультацію Співробітників. Ви можете звернутися до відділення для проведення операції, без необхідності оформлення картки А-Банк.
1
23 июля 2018, 18:33
А банк — це ***, а не банк!!! Після погашення всієї суми заборгованості ( сума була повідомлена працівником відділення а банку ) по кредитній карті і отримання довідки про закриття рахунку продовжують присилати смс з незрозумілою заборгованістю (200, 300, 500 грн) і продовжують телефонувати вимагаючи сплатити неіснуючий борг. Повна некомпетентність «працівників» банку. НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ***БАНК.
P.S. Чеки про сплату заборгованості і довідка про закриття рахунку є в наявності.
Комментарии (2)
Ответ администратора
Минфин
25 июля 2018, 15:27
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 26.07.2018).
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Луцк, пр-т Воли, 14.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Луцк, пр-т Воли, 14- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.