Минфин - Курсы валют Украины

Установить
AssistantMF
Консультант порталу «Мінфін» Консультант порталу «Мінфін»
Зарегистрирован:
4 июля 2016

Последний раз был на сайте:
1 мая 2024 в 16:23
Консультант порталу «Мінфін» — Консультант порталу «Мінфін»
16 марта 2022, 15:05

Про новинний контент — де і що почитати на «Мінфіні»

 

Журналіст — людина, яка має талант щодня заповнювати порожнечу.

Дж. Вест

Люди перестають думати, коли перестають читати.

Д. Дідро

Щодня редакція «Мінфіну» невтомно ділиться з вами новинами та публікаціями щодо різних фінансово-економічних напрямків та сфер життя в Україні та світі.

І навіть у воєнні часи, коли частині журналістів доводиться періодично ховатись в укриттях, редакція не припиняє свою відповідальну роботу. І сповіщає читачів:

як допомогти українській армії ,

які операції з валютою дозволено під час війни,

які країни приймають українців та на яких умовах ,

як допоможуть заощадження у воєнний час,

про податкову революцію під час війни,

скільки Україна втратила через війну і скільки допомоги вже отримала та багато ін.важливих тем.

Не залишається без уваги й висвітлення теми про санкції та обмеження, що запроваджуються щодо росії-агресора. Новини надходять з різних країн та від різних установ і компаній світу. І всі їх ви можете прочитати на «Мінфіні».

Самі свіжі та актуальні новини на видноті — у стрічці новин на головній сторінці порталу. А переглянути всю стрічку і знайти новини, що були розміщені раніше, можна тут: https://minfin.com.ua/ua/news/.

Крім новинного формату, на «Мінфіні» багато статей, аналітичних оглядів, авторських матеріалів та блогів. Вони розміщені у стрічці статей: https://minfin.com.ua/ua/articles/ та в блоці на головній сторінці:

«Мінфін» — сайт про фінанси та інвестиції, отже даний напрямок постійно розвивається. Минулого року було створено окремий розділ, присвячений публікаціям щодо інвестування: https://minfin.com.ua/ua/invest/.

В ньому ви можете знайти як торішні статті з циклу «Мінфін інвестує», так і свіжі публікації, в тому числі щодо інвестування у військові облігації та як «Мінфін» рятував свій інвестпортфель від окупантів та мародерів.

З 24 лютого 2022 року, коли російські війська почали підступно бомбити українські міста, ринок нерухомості завмер. Але новини щодо питань, пов'язаних з нерухомістю та наймом житла українцями, які вимушені переїзжати через війну, редакція продовжує розміщувати. Ці публікації ви можете знайти у розділі: https://minfin.com.ua/ua/realty/.

Війна внесла корективи і в роботу банківського сектору. Ледь не щодня відбуваються зміни в роботі банків чи умовах банківських продуктів. Та не всі новини банків потрапляють на головну сторінку сайту у загальну стрічку новин. Тож, щоб побачити всі новини про ваш банк зробіть 3 кроки:

1.натисніть в меню сайту на розділ «Банки» і перейдіть на сторінку з переліком діючих банків  України: https://minfin.com.ua/ua/banks/ ,

2.оберіть свій банк і натисніть на його назві,

3.на сторінці, що відкриється, в меню оберіть розділ «Банк у новинах».

А щоб вам легше було знайти контакти банків, ми зібрали їх всі в окрему таблицю: https://minfin.com.ua/ua/ukrainian-banks-contacts/ .

Минулого року активного розвитку набув напрямок спецпроєктів на «Мінфіні». Мова про комерційні розміщення, які виготовляються на замовлення і з творчим підходом. Дружня команда відділу спецпроєктів постійно вдосконалюється, щоб контент був і корисним, і цікавим, і візуально привабливим.  З'явився окремий каталог спецпроєктів: https://new.minfin.com.ua/ua/special-projects/ .

Якщо ваша компанія зацікавлена у розміщенні спецпроєкту чи іншої реклами на «Мінфіні», то пишіть на reklama@minfin.com.ua та info@minfin.com.ua, будемо раді співпраці.

Будемо вдячні, якщо у коментарях поділитесь, яких тем вам не вистачає у новинних стрічках «Мінфіну».

Додавайте minfin.com.ua в закладки вашого браузера і читайте нас щодня.

Все буде Україна!
Просмотров: 1721, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться