Минфин - Курсы валют Украины

Установить
89506839
Anatoliy Peshko
Зарегистрирован:
7 июня 2016

Последний раз был на сайте:
1 мая 2024 в 16:21
20 сентября 2023, 11:05

звернення до Генерального Секретаря ООН Пана Антоніо Гуттерешу

Генеральному Секретарю ООН

Пану Антоніу Гуттерешу

Шановний Пане Антоніу Гуттереш!

Всеукраїнський Союз Громадських Організацій «Народна Рада» України, що об'єднує понад 4 млн. громадян України, звертається до Вас з надією на Ваше розуміння та підтримку всього українського народу, який сьогодні переживає неймовірне тяжке випробування, у зв'язку з військовим конфліктом, який спровокували, зацікавлені у війні міжнародні політичні злочинці, які отримали прописку в російській федерації, які, по суті, є військовими злочинцями поряд з тими, хто під їх заступництвом організовує і веде війну, спрямовану на знищення народу України!

Звертаємось до Вас із величезним проханням, у цей тяжкий час підтримати всіх українців та українську економіку, яка сьогодні перебуває на стадії стагнації. Головною опорою сьогодні для України є аграрний сектор, який за вмілого управління міг би наповнити практично половину довоєнного бюджету української держави.

Для цього ми просимо Вас сприяти питанню реалізації української аграрної продукції на європейських, африканських, азіатських та інших світових ринках.

Шановний Пане Антоніу Гуттереш, саме від Вашої волі залежить бути чи не бути українському аграрному виробництву та, по суті, всій українській економіці!

Для нас українців боляче бачити, як наші найближчі сусіди нехтують інтересами України, відмовляючи у допомозі та порятунку всього українського народу, тоді як саме українці прийняли на себе весь удар агресора, який може поневолити всі держави у східній і навіть західній Європі, якщо українські воїни не захистять свободу та демократію не лише для своєї країни, а й для всіх європейських народів!

Ми знаємо, що в керівництві Росії є конструктивні сили, і ми сподіваємось, що за їх допомогою Ви зможете відновити роботу «зернового коридору» з українських чорноморських та дунайських портів.

Саме від Вас сьогодні залежить, яке позитивне рішення ухвалить президент Російської Федерації В.В.Путін., який має виявити співчуття та співчуття до українського народу. Він як людина та офіцер має бути гуманним і виявити свою офіцерську Честь та Гідність у питаннях гуманітарної допомоги не лише народу України, а й голодуючим народам Африки та Азії.

Шановний Пане Антоніу Геттереш, я особисто від саме всього українського народу хочу Вам подякувати за постійну увагу та турботу, які Ви виявляєте по відношенню до дітей, людей похилого віку та жінок багатостраждального українського народу.

Ще раз хочу сказати Вам величезне спасибі за Вашу безкорисливу допомогу та увагу, вже не раз виявлену Вами щодо українських громадян, а також бідного населення багатьох африканських та азіатських країн, які внаслідок порушення роботи «зернового коридору» з України зазнають голоду та страждань, у тому числі важко бачити голодуючих та вмираючих дітей на інших континентах.

Шановний Пане Антоніу Гуттереш, тільки Ви і вся Організація Об'єднаних Націй разом із найпрогресивнішими керівниками Америки та Європи, а також і азіатських країн, у тому числі Китаю та Індії, можете вирішити питання щодо відновлення роботи українського «зернового коридору». Саме тут сьогодні вирішується доля сотень мільйонів громадян усієї планети!

Ми — вся громадськість України з величезною надією дивимося на Вас та інших видатних світових лідерів, таких як Президент США Джон Байден, Президент КНР Сі Дзінь Пінь, Президент Франції Емманюель Макрон, Канцлер Німеччини Олаф Шольц, Прем'єр-міністр Італії Джорджа Мелоні, Прем'єр- Міністр Великобританії Ріші Сунак, Король Британської Імперії Карл 111, Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн та багатьох інших, хто щиро намагається допомогти всьому українському народу, а також народам інших країн світу, які страждають внаслідок порушення роботи українського «зернового коридору», який необхідно відновити у максимально стислий термін!

Шановний Пане Антоніу Гуттереш, ще раз переконливо просимо Вас допоможіть Україні та її багатостраждальному та героїчному народу!

Наперед вдячні Вам,

щиро Ваші друзі українці та я їхній народний представник

Голова ВСОО «Народна Рада» України,

Академік та Перший Віце-Президент Академії

Економічних наук України

Анатолій Пешко

Просмотров: 186, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться