Минфин - Курсы валют Украины

Установить
22 апреля 2022, 18:35 Читати українською

Всемирный банк готов предоставить Украине $4,8 млрд для восстановления. Но после войны

О готовности Всемирного банка частично профинансировать восстановление Украины заявил на своей странице в Instagram президент Украины Владимир Зеленский.

«Вчера во время министерского круглого стола обратился ко Всемирному банку. Результат — $4,8 млрд для восстановления Украины. Благодарен за то, что нас слышат и поддерживают», — отметил глава государства. По словам Зеленского, помощь позволит быстро восстановить государство.

Помощь партнеров

Ранее стало известно, что США предоставит Украине дополнительную прямую финансовую помощь в размере $500 млн. Об этом сообщил президент США Джо Байден во время встречи с премьер-министром Украины Денисом Шмыгалем и министром финансов США Джанет Йеллен. Денежные средства поступят в государственный бюджет Украины в форме грантовой помощи.

Читайте также: План Маршалла для Украины должен включать полное открытие рынков ЕС

Также министры финансов стран «Большой семерки» (G7) заявили о дополнительной поддержке Украины на сумму свыше $24 млрд на 2022 год и готовы ее увеличить в случае необходимости.

Комментарии - 12

+
+44
bonv
bonv
22 апреля 2022, 19:32
#
Після нашої перемоги над рашизмом!
+
+43
Кино Индустрия
Кино Индустрия
22 апреля 2022, 23:31
#
Был бы сейчас президентом твой Порошенко, у нас бы уже не было страны… подумай над этим!
+
+44
bonv
bonv
23 апреля 2022, 9:57
#
Якщо б Порошенко був президентом то відбувалося б не велике крадівництво, а зміцнення армії. І не було б тих втрат які є зараз. Хто саджав атовців до вязниць? Хто наказав розмінувати важливі шляхи наступу рашистів? Хто втирав народу що війни не буде? Кажеш просто треба перестати стріляти???
+
+16
StraightEdge
StraightEdge
23 апреля 2022, 11:12
#
Их просто так сажали?
+
0
MichaelBlack
MichaelBlack
25 апреля 2022, 12:24
#
Звичайно, що просто так. Андрія Антоненка відпустили тільки через 1,5 року не пред’явивши навіть доказів звинувачення, і без вибачень.
+
+16
yasinoviy
yasinoviy
23 апреля 2022, 13:10
#
«велике крадівництво» зараз підіймає люде до зброї в східних та південних областях, бо вони побачили що можливо жити краще. Мелітополь віходить на мітинги під окупацією — це неможлово було уявити в 2014 році. Як-би не це будівництво війська були б вже підходили до кордону з польшею, поповненні добровільними батальйонами з Харькова, Запоріжжя та Дніпра. І ніяке зміцнення не допомогло, вся зброя би пішла проти нас…
+
+29
bonv
bonv
23 апреля 2022, 13:18
#
Народ об"єднав Порошенко і армію відновив теж він, в часи свого президенства. Армія, мова, віра! Саме тому воїни поважають його. І зараз воюють люди, тобто ЗСУ та тероборона.
Всі дороги знищені рашистами, а 30% осіли в кишені слуг типу народу. (велике крадівництво) Казав Порошенко, що не дороги зараз потрібно будувати, а укріплення та зброю закуповувати + зарплати військовим піднімати. Хочеш про зе-зраду ще поговорити чи може досить??? Особливо коли необхідно разом протистояти рашистам та їхнім ватним холуям??? Не я розпочав цю розмову.
+
0
MichaelBlack
MichaelBlack
25 апреля 2022, 12:30
#
Людей підіймає любов до України, підтримує любов те, що люди вкладали в свій регіон, коли впровадили децентралізацію за часів Порошенка, і люблять люди те, що побудували своїми руками і грошима. А крадівництво і відкати зелених нікого не підіймають, а тільки гноблять, бо дороги зруйнував ворог, навіть ті що побудували після всіх відкатів з держбюджету.
+
+15
BEZE
BEZE
23 апреля 2022, 14:44
#
Орки йдуть за кораблем
+
+15
bonv
bonv
23 апреля 2022, 17:14
#
ЗСУ знищили командний пункт окупантів: ліквідовано двох генералів, один — важкопоранений.
Здохніть всі орки в Україні і їхні ватні холуї!
«Русский корабль, иди на*уй»! І всі рашисти та їхні ватні підстилки йдіть нах*й!

Збройні сили України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим настановам та здоровому глузду було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення у Херсонській області.
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.
Операцію провели вчора, 22 квітня. Знищено топ-офіцерів окупантів.
Два генерали окупантів ліквідовано, один — важкопоранений, у критичному стані евакуйований.
У розвідці зауважили, що уточнюють персональні дані та продовжують пошук важливих цілей для завдання максимальної шкоди окупантам на нашій землі.
***
«З приємних новин: ми накрили передовий командний пункт армійського рівня в Херсонській області. Там було близько 50 старших російських офіцерів. Доля їх не відома, але вибухало гучно», — Арестович
+
0
Danbalaban
Danbalaban
23 апреля 2022, 15:39
#
, официальный курс доллара ЦБ РФ установлен на уровне 73,5 рублей. Ну вот как тебе верить, что будет #попятсот?
+
+20
bonv
bonv
23 апреля 2022, 15:48
#
Ти не розумієш що курс можна і 50 коп поставити як колись при сирисири. І де тепер сирисири? І де звр срср?
«Русский корабль, иди на*уй»!
З російського ринку пішов виробник прокладок, підгузків і туалетного паперу. Шведська глобальна компанія з гігієни та здоров’я Essity заявила про вихід з російського ринку. Як відомо, Essity продає свою продукцію приблизно у 150 країнах світу під торговими марками TENA, Tork, JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda та Zewa. З хмизу нехай роблять… Все для орків.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться