Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2019, 13:58

ФГВФО «пустить з молотка» активи банків-банкрутів за 800 мільйонів

Фонд гарантування вкладів фізосіб сформував чергові два пула, що включають в себе активи, які раніше виставлялися на торги, але не були викуплені. Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Фонд гарантування вкладів фізосіб сформував чергові два пула, що включають в себе активи, які раніше виставлялися на торги, але не були викуплені.
Фото: itc.ua

Як повідомляється, мегапули були сформовані за календарним принципом. До їх складу входять права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, які укладені з суб'єктами господарювання та фізичними особами, а також дебіторська заборгованість та нерухоме майно.

Так, 6 серпня 2019 року відбудуться відкриті торги з продажу пулу зі стартовою ціною 392,25 млн грн, що складається з активів двадцяти одного неплатоспроможного банку, а саме:

Дельта Банк, Банк «Фінанси і Кредит», Платинум Банк, Радикал Банк, Київська Русь, НК Банк, ВіЕйБі Банк, Кредитпромбанк, Євробанк, Банк Камбіо, Імексбанк, Інвестбанк, Укрбізнесбанк, Банк Національний кредит, ВБР, Фідобанк, БГ Банк, Енергобанк, Банк Траст, Діамантбанк і Банк Михайлівський.

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 21 разу. Середнє прострочення по всіх кредитах становить близько 6,5 років.

14 серпня 2019 відбудуться відкриті торги з продажу пулу стартовою ціною — 410,14 млн грн, що складається з активів дванадцяти неплатоспроможних банків, а саме: Банк Фінанси та кредит, Дельта Банк, Імекбанк, Віейбі Банк, Діамантбанк, Енергобанк, Фідобанк, Платинум Банк, Радикал банк, Укрбізнесбанк, Банк Київська Русь і Банк «Траст».

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 19 разів. Середнє прострочення по всіх кредитах — близько 6,4 років.

Організатор відкритих торгів — ТОВ «Фьост Файненшиал Нетворк Юкрейн».

Торги пройдуть по голландській моделі аукціону.

Коментарі - 1

+
0
city121
city121
17 липня 2019, 14:19
#
Лоты так идут понизкой цене.Раздайте кому должены банки деньги.Жирны лоты так продали за копейки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися