Обмежили картку)Обмежена більше 2 років
Ситуація наступна,2 чи 3 роки не можу зняти 29000 з карти)То в них скарга від когось то ще щось, кажу надайте скаргу, відповіді 0)
Буду користуватись законними підставами і вимагати оплату додатково за те, що не можу користуватись власними коштами цей час.
Подарунок на День народження
Самая старая валюта в Украине
Не рекомендую ні банк ні їх банкомати
Знімала 14000 з карти іншого банку, банкомат не видав кошти, пообіцяв повернути за 30 хв і нічого не повернув. В підтримці голосовий робот просто який абсолютно не допомагає.
Хочете витратити гроші і нерви то сюди.
Але краще не користуйтеся
Вкрали мої гроші
Стережіться! Пограбування на «законних підставах».
СИТУАЦІЯ. Я маю «Інтернет-картку» Приватбанку, термін дії якої закінчився, але я про це не знав, і переказав на неї кошти зі своєї «Картки для виплат». (Усе, що трапилося далі, сталося б також, якби на цій картці вже був залишок на момент закінчення терміну її дії).
Платіж в інтернеті з Інтернет-картки виявився невдалим (тому що її термін дії збіг). А за зворотній переказ (з Інтернет-картки на «Картку для виплат») банк (УВАГА!) знімає комісію 0,5%, тому що вважає такі зарахування НЕЦІЛЬОВИМИ. Як вам такий трюк?
Я знав про комісію, але я не знав, що термін картки закінчився.
Отже, я звернувся за консультацією. Доречі, маю персонального консультанта, але він жодного разу не брав слухавку і заявка на його заміну не працює.
Переніс всі муки спілкування з роботом, якому пояснити проблему просто неможливо, а варіант з'єднання з оператором call-центру відсутній. Я терпляче вислухав усі розповіді робота, і навіть одну корисну — про перевипуск картки і перенесення залишку для карток «Універсальна» і «Для виплат». Але робот нічого не сказав про Інтернет-картку. Зрештою, змучений робот «змилостивився» і з'єднав мене з оператором call-центру.
Далі я виконував всі дії разом з консультантом в онлайн-режимі.
Відкрив нову Інтернет-картку. Потім закрив стару картку — на цьому етапі відбувається перенесення залишку зі старої картки на ту, яку я мав обрати. Консультант переконувала, що я зможу обрати нову Інтернет-картку, але її не було у виборі, там була ТІЛЬКИ «Картка для виплат»! Консультант запевнила, що я можу обрати «Картку для виплат», переконуючи мене, що комісія не буде зніматися, оскільки це не переказ, а закриття з перенесенням залишку. Я сумнівався, просив взяти паузу і перепровірити. Але консультант запевняла, що інформація достовірна, що будь-який інший консультант підтвердить цю інформацію і насамкінець просила добре оцінити її консультацію.
В результаті, банк таки взяв комісію за перенесення залишку з картки, яку я закрив!
ВИСНОВКИ
1. Рішення банку не доброчесні, оскільки створюють «пастки» для клієнтів, ошукують їх.
2. Алгоритми мобільного додатку недосконалі. Мають бути відповідні обмеження і попередження при переказі коштів на картку, термін дії якої скінчився, про комісію, яка буде знята при перенесенні залишку. Не зрозуміло, чому нововідкрита картка не «підтягнулася» до списку вибору картки для перенесення залишку. Можливо, для цього треба здійснити перезавантаження додатку. У такому разі при відкритті нового рахунку додаток має рекомендувати перезавантажити його.
3. Некваліфікована консультація співробітника call- центру.
Не видають міжнародні перекази!
Зимова підтримка
Після оплати лізингу неможливо оформити машину на себе
Не беріть у лізинг авто
Служба поддержки меня приятно удивила
Подяка за обслуговування
Дякую усім співробітникам
Послуга скарбничка
Не можу домогтися пояснень подібних дій банку в односторонньому порядку, без жодного попередження
Не вернули личные деньги
Зламали акаунт та вкрали гроші
Всі гроші були виведені на картковий рахунок № 5457 0822 2461 0449 клієнта АТ КБ «Приватбанк» Мірченко В.
Також вночі на мій телефон були здійснені дзвінки Приватбанком. Вочевидь служба безпеки банку бачила підозрілі операції, проте не зупинила їх.
Коли я вранці прокинулася і побачила пропущені дзвінки банку я відразу зайшла в Приват-24 та перевірила рахунки та виявила крадіжку.
Приблизно о 6.15 я зателефонувала в банк та повідомила про крадіжку грошей.
Після цього я звернулася до поліції і відділення приватбанку для відновлення доступу до Приват-24.
23.02.2025 мені знову було заблоковано вхід до Приват-24 через введення неправильного паролю при вході, хоча в цей час я займалася домашніми справами та не здійснювала вхід до акаунту.
Зателефонувавши на гарячу лінію Приватбанку, оператор підтвердила, що хтось знову здійснював спроби входу до акаунту.
Запитавши у оператора як йде розгляд моєї заяви про шахрайство, оператор відразу відповіла, що це я сама поділилася персональними даними завдяки чому шахраї змогли зайти в мій акаунт.
Всі мої заперечення, що такого не було і я взагалі нікому не повідомляла свій логін, пароль та іншу інформацію, що могла б бути використана для входу в акаунт, оператор відкинула. Її вердикт по суті зводився до того, що оскільки хтось увійшов до мого акаунту, то значить я сама надала дані шахраям.
До цього один з операторів контакт-центру повідомляв мені, що особа Мірченко їм знайома та на цей рахунок вже були здійснені підозрілі операції, проте банк продовжує обслуговувати та не блокує цього клієнта.
В цій безглуздій ситуації вже не йде мова про вкрадені мої особисті 17 000 грн., а тільки про вкрадені у банку їх 18400 з кредитної карти. Оскільки банк «вішає» на мене сплату відсотків за вкрадені кредитні кошти. Всі представники банку до яких я зверталась мені відразу казали, що для припинення нарахування відсотків, я повинна погасити кредит.
Я працюю лікарем-педіатром і вкрадені кошти для мене є дуже значною сумою. В сьогоднішніх складних умовах війни я постійно старалася допомогати іншим перераховуючи кошти на різні збори ЗСУ, підтримку ВПО та іншим потребам. В такій ситуації позиція банку для мене є неприпустимою та образливою. Вважаю, що служба безпеки банку бачила як виводили мої гроші, з якого пристрою був здійснений вхід в мій акаунт але не вжила жодних заходів для припинення крадіжки.
Немає квитанції
Звернувся в онлайн-чат підтримки з проханням надати квитанцію або хоча б підтвердження платежу та пояснити, куди поділися гроші. У відповідь — нуль реакції. Просто створили звернення з терміном розгляду 2 дні. Чому я маю чекати два дні, щоб отримати квитанцію або хоча б номер транзакції для перевірки?
Якщо Приват24 позиціонується як платіжний сервіс, чому немає квитанції одразу після операції? Чому через інші сервіси квитанція формується миттєво, а тут — чекати невідомо скільки? чому посередники можуть надати одразу квитанцію, а тут не знаєш, що з коштами.
Станом на 12 ночі в мобільному додатку мій платіж на 7 тисяч гривень зник з історії — ніби його й не було! Повторно звернувся в онлайн-чат — відповіли стандартним «Ми вас розуміємо». Серйозно? Мені потрібні не співчуття, а рішення проблеми! і це при тому, що ще потрібно платити комісію.
Переказ із картки на картку має бути миттєвим, а не «йти» три дні невідомо куди. Складається враження, що простіше було б відправити гроші Укрпоштою…
ПриватБанк найгірше що може бути
Вымагатели
P. s.: Заявка 3291819 на повернення коштів.
Ваше обслуговування в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» призупинено. Всі мої гроші заблокували
Отримання банківських послуг і обслуговування рахунків в Банку в подальшому буде неможливим. Банк має підстави для припинення подальшої співпраці. Чинним законодавством України не передбачений обов’язок Банку надавати більш детальні пояснення з цього приводу. Зазначаємо, що дане рішення є остаточним, перегляду та зміні не підлягає. Дякуємо за звернення! Гарного дня!