Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
kkisa 11 февраля 2026, 10:54
За всю цю iсторiю https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/410302/ (яка ще не закiнчилася), я спiлкувався с десятком операторiв в телефонi та онлайн.

Але тiльки Алiну можу вiдзначити, як професiонала i людину.
Змiна 11 лютого, ранок. Вртуальна квiточка вiд мене)))
sstaskk18 10 февраля 2026, 17:59
Я є курсантом і отримую на картку ПриватБанку грошове забезпечення. Банк заблокував рахунок для перевірки.

09.02.2026 я надав усі документи. Того ж дня о 09:45 банк підтвердив успішне проходження фінансового моніторингу, документи були прийняті (реєстраційний номер листа в Канцелярії № 2954262-ВБ).

Попри те, що легальність коштів підтверджена самим банком, доступ до рахунку досі не відновлено. У техпідтримці (заявка № 358055000) відмовляються називати терміни розблокування, заявляючи, що «терміни не вказані».

Це недопустима поведінка банку щодо військовослужбовця в умовах воєнного стану. За фактом безпідставного утримання соціальних виплат та порушення ст. 1074 ЦКУ вже подана скарга до НБУ. Вимагаю негайного розблокування моїх коштів!
kkisa 10 февраля 2026, 12:59
Перше звернення на 3700 за годину десь.
Ми бачимо, ви в такому терміналі поклали таку суму. Ситуація самі знаєте яка. Чекайте, все буде добре.

Зрозуміло, що переказ затримується. Неприємно, але буває.

Несподівано, через кілька годин приходить смс із посиланням. Там розповідають, що збирається комісія мало не правління банку, щодо ПОВЕРНЕННЯ грошей.

Цитую:
Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Для відпрацювання заявки ми чекаємо на результати інкасації пристрою. Протягом 1−7 днів ми повідомимо вам результати в SMS-повідомленні. Ми зробимо все для повернення ваших грошей.

Я засунув у термінал гроші. Вони це бачать — час, місце, суму. Але на рахунок, кажуть, ми вам їх просто так не покладемо.

Ок.

ЧЕРЕЗ день читаю наступне:
На жаль, факт збою за вашою заявкою не підтверджено. Якщо ви з якоїсь причини не згодні з рішенням, просимо звернутися на лінію 3700 або в чат «Допомога Онлайн».

Ееее? Що, перепрошую?
По 3700 мені просто переказали те саме, але завели ще якесь розслідування. Дали його номер.

Пошуком у них там цей номер не знаходиться.

Бракує терпіння продиратися через телефонні ботів, поліз до них у чат. Сказали — працюють. Якщо треба — піднімуть записи з камер тощо.

Нагадую: вони бачать, що саме на мою карту, ймовірно, я, поклав певну суму. Але вони мені її віддавати наразi не вважают за потрібне. Але обiцяли ще подумати.
Чекаю…
vikapron 8 февраля 2026, 19:17
Я відкрила депозит у банку, і коли строк дії депозиту закінчився, гроші вивели на заблоковану картку. За словами співробітника служби підтримки, кошти зарахували саме туди, бо в мене нібито не було інших доларових карток, хоча насправді в мене була одна активна доларова картка. Сам депозит при цьому не відображався в застосунку ані в активних, ані в архівних, він просто зник.

Після того як я з’ясувала, куди саме пішли гроші, я спробувала розблокувати картку, але навіть через 12+ годин вона так і не була розблокована. Я звернулася до служби підтримки, і мені повідомили, що ця картка не підлягає відновленню, бо нібито потрапила до рук шахраїв. При цьому я не використовувала цю картку НІДЕ, окрім як для поповнення депозиту. Тобто виникає логічне ПИТАННЯ: які саме шахрайські дії могли проводитися з цією карткою, якщо

банк мене про це не повідомляв

картка не була використана ні на жодному ресурсі жодного разу

Окрім цього, в мене було кілька карток у застосунку: всі нульові гривневі та доларові, і одна універсальна картка з мінусом. Співробітник техпідтримки порадив мені закрити картку, на яку були зараховані депозитні кошти, однак єдиною карткою, на яку можна було перевести гроші, була саме універсальна. Прострочень у мене немає, але через нарахування відсотків картка пішла в мінус, і я не хотіла переводити туди ці кошти, оскільки планувала поповнити її після 15 числа.

У цій ситуації співробітник підтримки порадив мені відкрити картку для виплат, хоча така картка стягує комісію за нецільове поповнення. Після того як я вже була у відчаї й усе ж перевела гроші на універсальну картку, з’ясувалося, що за регламентом зарахування може тривати до 48 годин. Про це жоден зі співробітників служби підтримки не повідомив, доки я не запитала про це сама. У підсумку гроші зарахувалися приблизно через 5 годин, тут питань немає.

Однак з усієї цієї ситуації виникає щонайменше одне ключове питання: чому гроші з депозиту взагалі можуть бути виведені на ЗАБЛОКОВАНУ картку, система це пропускає, а я потім ще й маю своїми силами намагатися якось звідти ці кошти вивести.

Насправді питань значно більше, і це я ще мовчу про те, що щоб поспілкуватися зі службою підтримки, потрібно пройти 300 кіл пекла з тупими ботами і в Telegram, і в самому застосунку Privat24. Відповіді реального співробітника можна чекати годинами, і коли він нарешті відповідає, то відповідь часто випадкова і зовсім не відповідає поставленому запитанню.

Коротше кажучи, зіпсували нерви й настрій.
Denain 7 февраля 2026, 11:18
М. Слов’янськ, відділення по вул Університетській. Втратив картку, я військовий, був приємно вражений доброзичливим, якісним і швидким обслуговуванням. Ще й голд- карту отримав по якійсь акції замість звичайної. Симпатична жінка — спеціаліст буквально зробила мій вечір! Хороший настрій від візиту у відділення не залишає мене досі. Широ дякую!
nasty160615n 6 февраля 2026, 15:31
Отделение по адресу: Херсон, пр-т 200-летия Херсона, 32
Відділення приват Банку, по адресі проспект 200-річчя Херсона, 32, Херсон, Херсонська область, 73000,є дуже гарним банком, з гарними робітниками
Велика подяка, касиру Сарановій Олені, дуже вічлива, приємна людина, робітник на всі 100%
SeekerS 4 февраля 2026, 14:46
Не хотів писати відгук, але мене ігнорують по всім каналам зв’язку.

В пятницю, 30.01.26, десь близько 11:06, мені прийшло повідомлення від Приватбанку в додаток Приват24 що є «дебіторська заборгованність»:
— 300 UAH
— 279 UAH
Та вимога: «Погасіть борг перед Приватбанком».

Але:
1) Я не брав жодного кредиту в Приватбанку. Маю лише кредитний ліміт на 500 гривень, яким НЕ користуюсь.
2) В повідомленні вказано напівзакритий ЄДРПОУ, який схожий на мій ФОП. Мій ФОП не має жодного рахунку в Приватбанку, а також не користується послугами Приватбанку.

Я спробував зв’язатись з підтримкою через чат — мені відповідає бот, який пропонує збільшити кредитний ліміт… ОК, телефоную на 3700 — мені повідомляють, що інформації немає, та зі мною зв’яжеться банк. Пройшов майже тиждень — банк не зв’язався.
Знову пишу в чат, вже більш наполегливо та прошу підключити оператора — чат-бот погоджується підключили, але просить додати деталі, дублюю повідомлення…і мені знову пропонують збільшити кредитний ліміт.

При натисканні кнопки «Погашення» — просто кидає на сторінку послуг. Тобто цей приписаний борг навіть погасити неможливо.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
olgo64 2 февраля 2026, 17:25
Отделение по адресу: Киев, ул. Евгения Харченко, 29
5 січня 2026 звертаюся до відділення ПриватБанк в Бортничах, щоб пройти автентифікацію. Все добре, але в самому кінці процедури банк просить підписати договір «Про використання ЕЦП…
У мене виникає питання:
— про використання ким мого ЕЦП і як цей хтось буде ним користуватися?
— чому я повинна надавати банку дозвіл, якщо мій ЕЦП дійсний і я ним користуюся.
В середині січня у мобільному додатку я отримала відповідь, де було чітко зазначено, що цим підписом буду користуватися лише я.
Через кілька днів відповідь випарувалася. Аналогічне запитання я написала в чат бот, але у відповідь отримала пояснення, як сформувати ЕЦП на сайті привата, тобто, питаю про одне, відповідь — про інше.
Я знову пішла до відділення і менеджер подав повторно заявку, з коментарем що в чатботі відповідь не відповідає запиту, а на письмову заяву відповідь просто зникла. Через пару днів після відвідин відділення мені зателефонували з банку і сказали що на моє письмове звернення треба ще почекати. Запитую куди ділося пояснення яке вже було в мобільно додатку, сказав — працюють ще над цим. 02.02.26 отримую ПОТУЖНУ відповідь про те, як сформувати ЕЦП в особистому кабінеті.
Пропоную кожному задуматися перед тим як підписувати цей договір, як може бути використаний ваш ЕЦП якщо в самій назві договору закладена маніпуляція. Я тішуся, що з ПриватБанк більше не маю справ, на мій погляд цей банк не заслуговує поваги.
RomanKharkov 1 февраля 2026, 1:49
Блокада пенсіонера та обнулення студента: як ПриватБанк списує бюджетні кошти за документами без реквізитів суду:
Фактична хронологія подій та правова оцінка дій приватного виконавця, суду та банку (2017−2026)
Період, за який заявлено стягнення: квітень 2017 року — 31 січня 2022 року.
На момент початку цього періоду особі, включеній до виконавчого документа, було 15 років. Це прямо зазначено у самому виконавчому документі. Незважаючи на це, до стягнення було включено неповнолітню особу, що суперечить базовим принципам цивільної та виконавчої відповідальності.
Документ, на підставі якого відкрито виконавче провадження, не містить обов’язкових реквізитів:
відсутні прізвище судді, підпис судді та печатка суду.
Фактично наявні лише назва суду та дані приватного виконавця.
Це є прямим порушенням вимог ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження» і не може вважатися належним виконавчим документом.
Дата видачі судового наказу: 7 травня 2025 року.
Судовий наказ видано після спливу строку позовної давності.
Кінцева дата періоду, за який заявлено вимоги, — 31 січня 2022 року.
Навіть за мінімальним обчисленням трирічний строк спливав 31 січня 2025 року.
Судовий наказ видано вже після спливу цього строку, без будь-якої мотивованої ухвали про його поновлення.
Фактичний початок примусового виконання: 2 грудня 2025 року.
Примусові дії розпочаті майже через чотири роки після завершення періоду, за який заявлено вимоги, та майже через сім місяців після видачі судового наказу.
2−3 грудня 2025 року:
В електронних сервісах («Дія») відображається виконавче провадження, яке містить лише:
— номер провадження;
— назву суду;
— електронний підпис приватного виконавця.
Відомості про суддю відсутні повністю.
Таким чином, у цифровому вигляді відтворено документ без обов’язкових реквізитів судового рішення.
11 грудня 2025 року:
Подано заяву про скасування судового наказу та клопотання про поновлення строку на її подання.
Станом на момент початку активних виконавчих дій заява залишалася нерозглянутою, про що приватний виконавець був належним чином повідомлений.
Блокування рахунків та соціальних виплат (грудень 2025 — січень 2026):
Приватним виконавцем накладено арешт на всі рахунки без винятку, у тому числі:
— рахунки, на які надходить пенсія;
— рахунки з соціальними та бюджетними виплатами.
Пенсіонер отримав останню пенсію 12 листопада 2025 року.
2 грудня 2025 року пенсійний рахунок було заблоковано.
У результаті пенсія:
— не була отримана 12 грудня 2025 року;
— не була отримана 12 січня 2026 року.
Фактичний доступ до коштів з’явився лише 23 січня 2026 року, після зняття арештів.
Ігнорування соціального характеру доходів:
Приватний виконавець проігнорував:
— соціальний характер пенсійних виплат;
— принцип пропорційності;
— обов'язок забезпечити мінімальні умови існування особи.
Такі дії мають ознаки порушення:
— ст. 46 Конституції України;
— ст. 3 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод;
— Закону України «Про виконавче провадження».
Посилання на неіснуючі судові акти:
Приватний виконавець посилався на ухвалу суду, яка фактично не існувала та відсутня у матеріалах суду і реєстрах.
Згодом судом було підтверджено, що такої ухвали не постановлялося.
Закриття виконавчого провадження:
Після встановлення відсутності належного виконавчого документа та підтвердження процесуальних порушень виконавче провадження було закрито самим приватним виконавцем.
Подальші дії:
Подано заяви про поворот виконання, додано банківські виписки та докази незаконного списання коштів і блокування соціальних виплат.
Павло Баймистрюк 31 января 2026, 23:32
В секонд-хенді проводив оплату 30.11.2025
Перший чек вийшов сказала що оплата не пройшла, оплатив ще раз прихожу додому, а там два рази списало, і чекати скільки пів року плюс немає гарантій повернення зато подвійне списання гарантовано 🤦🏻, пройшло 46 днів (номер заявки чарджбеку: 3583786)
Ірина К 30 января 2026, 22:32
Зіштовхнулися з проблемами користування Привт24 для бізнесу.
Спочатку банк запросив актуалізацію даних по компанії, що є повністю правомірним.
у 2025 році скористувались можливістю тимчасового разблокування як доступне раз на рік, після підготовки документів для актуалізації анкети при спробі оновити дані додаток видав помилку 575.50 (для тих в кого буде те саме).
Перше звернення до підтримки не дало ніяких результатів,
при другому звернені, було надо відповідь що треба розблокувати аккаунт щоб випустити новий КЕП, при спробі це зробити співробітник відправляє на відділеня.
І це ще питання не банківське ми до нього не дійшли це питання цифрового підпису.
Тобто банк надає послугу КЕП, не може випустити сертифікат і тримає кошти на рахунку.
Інші АЦСК в такому випадку не мають проблем, тобто Приватбанк та Приват24 для бізнесу не є каналом дистанційного обслуговування.
Найгірше що це блокує оплату податків і ЗП співробітників, але приватбанку на це чхати.
Рекомендую обходити стороною Smart-ID від приватбанку та в цілому у 2026 році не використовувати банк для вашого бізнесу.
Фін. мона в банку немає інструментів провести якісний фін мон немає, кеп не працю, гроші тримають на рахунку.
Служба підтримки Слава Богу доки ще не з Індії але вже практично близько по рівню відповідей до того.
Все було на багато краще коли це був ПриватБанк від слова приварний, а не державаний
makssss 30 января 2026, 19:27
Отделение по адресу: Запорожье, ул. Авраменко, 13
Вилізло повідомлення, що треба оновити дані. Декілька разів намагався, все марно, то у них критична помилка, то у них паспорт чомусь став фальшивий, по якому відкривались картки і рахунки багато років. Пробував і з телефону, і з ПК, і декілька разів. Відділення, нажаль, працюють хвилин 15 на день і звісно там черги і оновити дані у відділенні неможливо.
nadtochiy0601 30 января 2026, 16:07
Повідомляю про грубе та системне порушення АТ КБ «ПриватБанк» вимог чинного законодавства України у сфері соціального та правового захисту військовослужбовців і членів їх сімей.

Мій чоловік є військовослужбовцем Збройних Сил України та проходить військову службу за контрактом у період дії воєнного стану. Для отримання передбачених законом пільг і встановлення кредитних канікул мною було подано до АТ КБ «ПриватБанк» повний пакет документів, що підтверджують факт проходження військової служби, зокрема: військовий квиток, довідку про проходження військової служби (форма 5), контракт та витяг з державного реєстру.

Незважаючи на це, банк відмовив у наданні кредитних канікул та неправомірно вимагає довідку за Порядком № 413 (додатки № 1, № 4, № 6) або форму № 12, які підтверджують безпосередню участь у бойових діях (АТО/ООС або заходах з оборони України). При цьому статус учасника бойових дій не заявляється, а зазначені документи можуть бути видані виключно особам, які фактично брали участь у бойових діях, що робить вимогу банку об'єктивно неможливою до виконання.
Також подаючи документи через оператора або особистий кабінет банк відкидає документи і говорить про те, що документи не пройшли перевірку

Окремі співробітники АТ КБ «ПриватБанк» під час спілкування надавали неправдиві та дискримінаційні роз’яснення, стверджуючи, що військовослужбовці, які проходять службу за контрактом, та члени їх сімей не мають права на кредитні канікули, що є прямим порушенням Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» та регуляторних вимог НБУ.

Вважаю дії АТ КБ «ПриватБанк» такими, що:

суперечать вимогам законодавства України;

порушують права військовослужбовців та членів їх сімей;

свідчать про зловживання банком своїм становищем та ігнорування соціальних гарантій в умовах воєнного стану.

Прошу надати належну правову оцінку зазначеним діям та вжити заходів реагування з метою припинення подібної практики.
void43 29 января 2026, 9:54
Я, клієнт ПриватБанку, звертаюся зі скаргою на невиконання банком законної постанови приватного/державного виконавця про визначення рахунку для здійснення видаткових операцій у розмірі 16 000 грн на місяць.
Постанова була офіційно надіслана до банку через АСВП. Однак співробітники банку (підтримка) відмовляють у розблокуванні, посилаючись на внутрішні технічні обмеження та «неможливість встановити ліміт на спецрахунок».
Це є прямим порушенням вимог законодавства України щодо захисту соціальних виплат від арешту.
Прошу адміністрацію банку втрутитися, перевірити вхідну постанову в системі та забезпечити ручне розблокування доступу до коштів, згідно з нормами закону.
Мої дані для ідентифікації вказані в приватних полях форми.

АБО РОЗБЛОКУВАТИ КАРТКУ НАЦ КЕШБЕК
horaz 26 января 2026, 16:12
Хочу попередити всіх: ПриватБанк може відкрити на вас рахунок без вашого відома! Кілька років тому я офіційно закрила усі рахунки в цьому банку і забула про його існування. Аж раптом отримую повідомлення — виявляється, у мене знову є відкритий рахунок і я «зобов'язана» оновити дані.

На моє запитання «звідки він взявся?», чіткої відповіді немає. Я нічого не підписувала, у відділення не ходила. Це грубе порушення банківської таємниці та законів України. Вимагати оновлення даних для рахунку, який банк сам собі відкрив — це вже за межею абсурду.

Скаргу в НБУ вже готую. Не рекомендую нікому зв’язуватися, якщо не хочете стати «вічним клієнтом»
Василь Стіпанов 24 января 2026, 15:05
Приват банк зробив подарунок на Новий рік. Розірвав відносини з ФОП сина виробника в односторонньому порядку без попередження. Заблоковані всі рахунки. Причина розірвання відносин — не актуліазиція данних ФОПа, хоча листів і попереджень не було. Щось доводити марно, тиждень пробував щось довести — марно. Вже майже місяць намагаюсь повернути свої кошти на іньший банк — марно…
З таким банком ризиковано працювати. Закриваємо рахунки сина, та й свої рахунки ФОП теж.
Відповідно прямі втрати банку — мінімум 300 000 грн на рік (обслуговування, % по оперціям, іньше), крім того непрямі втрати від валютних операцій ЗЕД. Також колеги підприємці втратили довіру до банку і теж планують припинити співпрацю.
Але кого це хвилює в державному банку? Нікого.
Закордоні партнери в шоці від такої роботи ДЕРЖАВИ. І теж планують вийти з ділових відносин з приват банком.
По статистиці в Приват банку щороку зменьшується частка обслуговування приватних фірм. Це результат менеджменту банку.
Втрачає ж Держава, а не менеджмент.
Andshv 22 января 2026, 16:10
Отделение по адресу: Одесса, ул. Успенская, 22-А
Со счета украли деньги, при проверке выписки обнаружены несанкционированные транзакции. Банк отказался предоставить вообще любую информацию и отправил в полицию))).
Приватбанк ворует деньги со счетов клиентов. Всем удачи!
Batel 22 января 2026, 7:06
Якщо ви хочете користуватися нормальною банківською системою — з цим банком можете про це забути. Тому що він буде блокувати вам рахунок при будь-якій оплаті в інтернеті або навіть при переказі з власної картки на власну ж! Такого абсурду я не бачив ні в одному іншому банку, а їх у мене було дуже багато. Цей банк підходить лише для людей, які не збираються користуватися банківськими послугами взагалі. Коломойського вкрали банк та знищили його!
VeronikaP 21 января 2026, 22:54
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Победы, 92
12.12.2025 у банкоматі CACN8215 (Чернігів) при знятті 20 000 грн з картки іншого банку мені видали лише 6 000 грн, списавши всю суму.
Понад місяць банк надавав формальні відмови. 21.01.2026 я надала банку номер RRN 22710947 іншого клієнта, якому за збій у цьому ж банкоматі через 4 хвилини після мене кошти ПОВЕРНУЛИ. Це прямий доказ несправності пристрою.
Попри це, ПриватБанк закрив мою нову заявку № 15998898 всього за 4 хвилини (з 16:07 до 16:11). Такий розгляд — це імітація роботи.
Наразі мною вже подано заяву до Національної поліції (електронне звернення прийнято) та скаргу до НБУ. Вимагаю від банку припинити ігнорування фактів і повернути 14 000 грн до початку активних слідчих дій
Полезный комментарий
VeronikaP 5 февраля 2026, 11:02
Сьогодні, 05.02.2026, відбувся суттєвий прорив у моїй справі щодо невидачі 14 000 грн банкоматом (інцидент від 12.12.2025). Після реєстрації офіційної скарги в НБУ (№ П-255218/2/3474 від 29.01.2026) та мого попереднього публічного відгуку тут, ПриватБанк раптово змінив свою позицію. У додатку зафіксовано статус нової заявки № 16001939: «Банк прийняв рішення повернути Вам суму, яку не видав банкомат». Нагадаю, що ще 29.01 банк надавав «остаточну відмову», стверджуючи, що технічної можливості продовжувати розгляд немає. Як бачимо, після втручання регулятора можливість одразу з’явилася. Поки що гроші на мою картку Кредобанку не надійшли. Я чекаю на фактичне зарахування коштів. Тільки після того, як сума 14 000 грн буде на моєму рахунку, я вважатиму інцидент вичерпаним та повідомлю про це НБУ. Дякую спільноті Мінфіну за майданчик для розголосу. Сподіваюся на швидке завершення транзакції з боку банку-еквайєра
Володимир Пасічник 19 января 2026, 15:19
Доброго дня, я являють клієнтом іншого банку, але так сталося що готівку довелося знімати в банкоматі приват банк. 15.12.2025 з картки зписано 20.000 але готівки не видав, сталася технічна проблема зверніться у найближче відділення банку подзвонили на гарячу лінію сказали звернутися до свого банку написати заяву, все зробили, але відповіді не має вже місяць, я думаю якби написати заяву до поліції або подати позов до суду, діло пішло б бистріше.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝