У мене є карта Монобанку. З 21.03.2020 року почалися незрозумілі списання коштів у розмірі 495 грн. і навіть не відображалося у моєму додатку Монобанк на телефоні. Про шахрайське списання коштів мені стало відомо лише 21.04.2020 року, коли це нарешті відобразилося у додатку. Я звернулася до менеджерів Монобанку, мені відповів Сергій, який написав, що списання здійснюються через регулярний платіж додатку Гугл Градієнт без підтвердження у самому додатку банку. До самого додатку я не прив\'язувала картку Монобанку, вона підтягувалася автоматично, без мого дозволу. Я видалила з телефона додаток Гугл градієнт, звернулася зі скаргою до Гугл Градієнта, але 21.05.2020 року знову здійснилося списання коштів у сумі 495,00 грн без мого підтвердження. Я зателефонувала на гарячу лінію Монобанку і мені допомогли лише тим, що без мого дозволу заблокували мені мою карту. Монобанк в моєму випадку робить все без дозволу клієнта — підвязує кредитну карту до інтернет — сервісу, блокує карту без дозволу клієнта, але тільки не допомагає йому. Напевно у цьому банку не чули слова клінторієнтовність. Без мого дозволу і підтвердження у додатку було списано 1485 грн.

Елена Грязнова
0 подписчиков0 подписок