ЖК Паркова Долина, м. Васильківська. Хто тут купував житло?
- Євген Ф.
- 17 жовтня 2017, 22:46
Нещодавно приїзджали до відділу продажів щоб дізнатися про квартири.
Запропонували нам у цьому житловому комплексі взяти у розстрочку двокімнатну квартиру, там тема така: якщо метрів більше (є на 71 (15500), а є на 61 кв.м.(17500)), то кв.метр дешевше виходить. Але ж ще є податок на нерухомість, якщо більше 60ти кв.метрів.
Взагалі ціни у них трохи вищі за інших, але ж вони у будівництві давно вже і є можливість взяти у кредит на 20 років. Зара мало хто працює з банками і якщо й дають, то максимум на 5 років.
Якщо брати у розстрочку то це б вийшло нам платити майже 2500 доларів у місяць, бо до кінця будівництва вони дають її. Занадто.
Хто купував тут вже? Які думки щодо цього проекту є?
Хто купував тут вже? Які думки щодо цього проекту є?
2 дом не строиться еще вялей чем первый,дом каркасно монолитный из 4 х подъездов. За год 2 дом построили 1 подъезд 7 этажей, 2 и 3 подъезд фундамент, 3 подъезд 3 этажа. Как вы думаете можно ли было за год построить больше этажей, просто выгнав каркасно монолитом? Ответ да. Укр буд не сдадут дом вовремя из 4 х подъездов? Возможно но с 3 х летней задержкой, вот вам ответ. Посетите форум ЖК и вы поймете все сами . Смотрите видео из камер как краны не двигаются, и купите квартиру у другого застройщика.