«Мінфін» зібрав акції та знижки на квартири у столичних ЖК.

Новинка - питання читачам. Що вигідніше на вашу думку: купівля акційної квартири чи особливі умови розстрочки? Пишіть у коментарях свою думку або діліться досвідом.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 63
Кількість комплексів, що будуються: 32
Дата заснування: 1955 рік
Власники: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

За місяць компанія відзвітувала про введення в експлуатацію ЖК «Каховська» та присвоєння житлової адреси для 4 та 5 будинків: вул. Каховська, 56 та 62-А.

Вже у листопаді «Київміськбуд» проінформувала, що Державною архітектурно-будівельною інспекцією України видано Сертифікат на ЖК Пектораль. Комплекс розташований за адресою: бульв. Кольцова, 7-а у Святошинському районі м. Києва (ІІ пусковий комплекс – секції 3, 4, 5).

ХК «Київміськбуд» прийняла черговий об’єкт корпорації «Укрбуд» – ЖК «Чарівне місто». Цей житловий комплекс налічує майже найбільшу кількість інвесторів серед усіх об’єктів «Укрбуду».

Ціна: від 20 493 грн/м². Знижка до 10% при повній оплаті. У продажу 1, 2, 3 і 4-кімнатні квартири.

Київміськбуд розпочав продаж квартир в житловому комплексі «Кирилівський гай»

Поруч з житловим комплексом станції метро Лук‘янівська та Дорогожичі, лісопаркова зона для прогулянок і відпочинку, загальною площею 12 га. У продажу 1, 2, 3 та 4+ кімнатні квартири. Площа квартир від 43.2 м² до 154.8 м². Діють знижки при 100% оплаті: знижка 10%, при 50% оплаті: знижка 5%. Ціна «квадрату» від 26 730 грн, з урахуванням знижки при 100% оплаті.

Голова правління-президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір зазначив, що є складнощі з прийняттям ЖК «Арт Хаус» та «Солар Сіті». Зараз вони на стадії вирішення у структурах, впливати на які «Київміськбуд» не має можливості.

На сьогоднішній день «Київміськбудом» в цілому прийнято 17 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це ЖК «Пектораль», «Новомостицький», «Сонячна Рів’єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedom», «Lake house», «Twin house», «Urban park», «Академ Парк», «Шевченківський», «Поділ Град», «Злагода»,«Оберіг – 2» і «Чарівне місто». Три з них вже введені в експлуатацію, отримано поштові адреси.

Дивитись також: Де вигідніше купити однокімнатну квартиру в Києві в новобудові (відео)

Старт продажу квартир у будинку №5 житлового комплексу «Star city»

У продажу з’явився будинок №5 житлового комплексу «Star city», що у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаській, 27.

У житловому комплексі можна обрати 1, 2 і 3-кімнатну квартиру з різною площею і плануванням. За умови повної оплати діє знижка на квартири у розмірі 10%.

Квартири доступні також у розстрочку до грудня 2022 року, з першим внеском від 30% та у кредит.

Вартість квадратного метра від 22 488 грн/м², а з урахуванням знижки — від 19 565 грн.

Мінус 15% у ЖК Urban Park до кінця року

«Київміськбуд» з серпня розпочав продаж квартир у ЖК Urban Park, який раніше будував «Укрбуд». Житловий комплекс знаходиться у Деснянському районі столиці на вулиці Магнітогорська, 5. Найближча станція метро — «Лісова».

Забудовник продовжив до 31 грудня 2020 року акційну пропозицію — знижка до 15% на квартири у ЖК Urban Park.

У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири різних планувань, площею від 42 до 94 м². Вартість квадратного метру складає від 25 400 грн, а з урахуванням знижки — від 21 590 грн/м².

Комплекс має складатися з 10 багатоповерхових будинків з підземним паркінгом, а також власним дитячим садочком.

До кінця року також діє пропозиція «Сплачуйте розстрочку і після введення ЖК». Також надаються знижки на паркомісця в окремих комплексах — докладно про них читайте у вересневому огляді акцій.

Компанія має програму лояльності, за якою при повній оплаті квартири можна отримати додаткову знижку від 3% до 20%, в залежності від комплексу та черги будівництва. Прайс на квартири оновлюється кожного місяця. А перевірити інформацію про зміну базової вартості житла можна на сайті компанії у розділі «Покупцям».

GEOS

Кількість зданих житлових комплексів: 15
Кількість комплексів, що будуються: 6
Дата заснування: 2004 рік
Власники: Михайло Миколайович Голиця та Ферук В'ячеслав Іванович

Black November — знижки до 10%

БК GEOS перетворює листопад на велику Чорну П’ятницю.

Компанія пропонує обрати квартиру з наступних варіантів:

  • ЖК бізнес-класу Central за 14 500 грн/м² при 100% оплаті або 14 900 грн/м² при оплаті від 50% вартості квартири у Запоріжжі.

  • ЖК Aria від 41 000 грн/м², при 100% виконаних монолітних роботах за словами компанії.

  • Знижка 10% на квартири в ЖК Family&Friends. Вартість від 17 000 грн/м².

  • Smart-квартира в столиці за ціною передмістя — від 610 000 грн в ЖК Orange City.

Пропозиція дійсна для квартир у будинку №2, який планують ввести у 2 кв. 2022 року. Мінімальна площа квартир 29 м², а вартість 21 000 грн/м². Також діють знижки -7% на обрані квартири. Також є варіант оплати квартири у розстрочку від забудовника: термін до 3 років і мінімальний перший внесок від 5%. Будинок №2 на етапі «зведення першого поверху» за словами менеджерки з відділу продажів ЖК Orange City.

Читати також: Операції з нерухомістю: які податки доведеться платити

К.А.Н. Девелопмент

Кількість зданих житлових комплексів: 7
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2001 рік
Власник: Ніконов Ігор Володимирович

ЖК «Паркове місто»: старт продажу 9-ї черги, вартість від $900 м²

Забудовник анонсував відкриття продажів у новому будинку комплексу, який буде готовий в 1-му кварталі 2023 року.

«Паркове Місто» — бізнес-клас у Подільському районі, по вул. Вишгородська, 45.

Вартість квартир 25 400 — 35 850 грн/м² станом на листопад 2020 року.

ІБК Обрій

Кількість зданих житлових комплексів: 1
Кількість комплексів, що будуються: 4
Дата заснування компанії: 2014 рік
Власники: Власова Катерина Миколаївна та Власов Володимир Олександрович

ЖК «Місто квітів» Парковий квартал

ЖК «Місто квітів» Парковий квартал знаходиться по вул. Тираспольська, 43 Подільського району столиці, на території в 11 га. ЖК знаходиться в оточенні великих лісових масивів: Сирецького дендропарку, парків Дубки й Сирець. До станції метро «Сирець» 15 хвилин пішки: три зупинки метрополітену до центру міста.

Наразі будується 4, останній, пусковий комплекс. Введення в експлуатацію – 3 квартал 2021 року.

Акція «Твої 40,31 м² у будинку 10Б, секція 2, вже у продажу!»

Парковий квартал «Місто Квітів» оголосив старт продажу однокімнатних квартир площею 40,31 м² у будинку 10Б, секція №2.

Кількість квартир, представлених у продажу, обмежена: 10 однокімнатних квартир останнього, четвертого пускового комплексу.

Актуальну ціну за квадратний метр за умови 100% оплати або в розстрочку необхідно уточнювати у відділі продажу. Станом на листопад, вартість квартир з вищенаведеним плануванням складе орієнтовно $40 000 — $42 000. Такі квартири є на різних поверхах. В середньому, вартість квартир в комплексі складає 22 050 — 31 300 грн/м². Забудовник надає розстрочку до вересня 2021 року з індивідуальним графіком платежів: як помісячно, так и поквартально. Розтермінування розраховується тільки на несплачену суму «квадратів».

Пропозиція діє до 30 листопада 2020 року.

Акція «Найкраща пропозиція для 3-кімнатних квартир»

У листопаді в продажу три 3-кімнатні квартири від забудовника. При купівлі у розстрочку вартість м² фіксують у гривні до вересня 2021 року включно.

Акція поширюється на 3-кімнатні квартири площею 90,67 м² у будинку 10Б, секція 1 і 2, 4 пускового комплексу Паркового кварталу «Місто Квітів». Орієнтовна вартість такої квартири $70 000.

Пропозиція діє до 30 листопада 2020 року.

ЖК UNO City House

ЖК UNO City House зводять у Шевченківському районі Києва, за адресою: вул. Олени Теліги, 25, що в 5 хвилинах пішої ходи від станції метро «Дорогожичі». У 25-поверховому будинку з підземним паркінгом і терасою на даху спроєктовано 263 квартири.

На першому поверсі буде розташована комерційна нерухомість. Вона включатиме продуктовий магазин, салон краси, кафе, аптеку та відділення банку. На другому – офіси. На 24-ому та 25-ому – розмістяться квартири у двох рівнях.

Введення в експлуатацію – 3 квартал 2021 року.

Акція: «Фіксація ціни в гривні на 9 місяців на ТРИкімнатні та ДВОрівневі квартири»

Акція жовтня дійсна в листопаді та поширюється тепер не тільки на дворівневі, а й на трикімнатні квартири комплексу.

В листопаді 2020 року при купівлі дворівневої чи трикімнатної квартири в ЖК UNO CIty House з розтермінуванням платежу, забудовник фіксує ціни в гривні на 9 місяців. Тобто до липня 2021 року включно. Перший внесок – від 40%. Вартість квартир в комплексі 24 950 — 37 000 грн/м².

Пропозиція дійсна до 30 листопада 2020 року.

Stolitsa Group

Кількість зданих житлових комплексів: 13
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2016 рік
Власники компанії: Владислава Молчанова та Іван Молчанов, громадяни Литви — Марина Познякова, Тумєнас Раймондас та Агне Рузгиєне. Ісак Валентин Михайлович.

Будинки №3 та №4 2-ї черги ЖК «Seven» отримали сертифікат про прийняття в експлуатацію. Ознайомитись з документом можна за посиланнями Будинок №3 та Будинок №4. Всі квартири від забудовника продано.

Забудовник Stolitsa Group пропонує 10% знижку при повній оплаті квартири у ЖК:

Також діє розстрочка на квартири:

  • перший внесок від 30%,
  • строк від 1 до 3 років — в залежності від обраної черги будівництва та готовності будинку,
  • ставка — 0% річних, але розмір платежу прив'язаний до офіційного курсу долара.

У будинку спеціально залишають стіни без штукатурки, за словами компанії так легше створити свій ідеальний інтер'єр або зробити перепланування.

Без штукатурки стіни простіше розібрати: жодного пилу, розчинів, додаткових витрат і нервів.

Що цікаво, у житлових комплексах можна зробити перепланування ще на етапі будівництва будинку. Інвестор може звернутися зі своїми побажаннями до архітектора і забудовник обіцяє, що він допоможе реалізувати всі ідеї.

Вартість робіт при переплануванні оплачується додатково, а крайній термін замовлення перепланування — 4 місяці до введення в експлуатацію.

У листопаді відбувся старт продажу будинку №13-10 в ЖК Варшавський Плюс:

1-кімнатні квартири: від 1,15 до 1,46 млн. грн. з площею від 36 до 51 м²

2-кімнатні квартири: від 1,6 до 2,2 млн. грн. з площею від 61 до 86 м²

3-кімнатні квартири: від 2,06 до 2,15 млн. грн. з площею 90 м²

Дворівневі квартири: від 2,86 до 3,8 млн. грн. з площею від 132 до 176 м²

Ціна кожної квартири залежить від таких параметрів, як: тип планування, поверх, площа, вид з вікон та інших факторів. Ціни вказані без знижок.

Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34
Кількість комплексів, що будуються: 19
Дата заснування: 2003 рік
Власник: Зубик Володимир Володимирович

Акційна пропозиція: квартира тижня в ЖК «Паркові Озера-2»⠀

Загальна площа — 75,97 м2. У квартирі є велика кухня, дві житлові кімнати та власна тераса площею 10,56 м2. Ціна квартир у цьому комплексі — від 25 200 грн/м², є додаткова опція від забудовника — квартири з ремонтом. Минулого місяця вартість квартир починалася з 24 000 грн/м2.

Для довідки: старт продажів квартир у новому житловому комплексі «Паркові Озера-2» розпочато у вересні. Забудовник пропонує однокімнатні квартири площею від 42 м2, двокімнатні — від 57 м2 та трикімнатні — від 76 м2.

Всього заплановано зведення 4 будинків, які будуть з'єднані стилобатом, під яким розмістять паркінг. На 2 поверсі планують нежитлові приміщення, квартири розмістяться, починаючи з 3 поверху. Перші 2 будинки будуть здані у експлуатацію у 4 кв 2022 року. 3 та 4 будинки планують побудувати до 3 кварталу 2023 року.

Акційна пропозиція: квартира тижня в ЖК «Теремки»

#КвартираТижня_ІГБ — трикімнатна квартира у житловому комплексі «Теремки», загальна площа — 86,46 м². Ціна — від 21 500 грн/м².

Також є додаткова опція від забудовника — квартири з ремонтом.

«Пом’якшуємо курс! Акційна пропозиція -5% на всі квартири»

Інтергал Буд продовжив акцію — знижка 5% на всі квартири для декількох комплексів:

  • Акція діє до 15 листопада у ЖК «Причал 8», також у комплексі діють спеціальні ціни – від 20 500 грн/м2. Ця пропозиція дійсна до 18 листопада.

  • ЖК «Паркові Озера-2» за адресою Воскресенська, 2а, акційна пропозиція діє до 30 листопада.

  • ЖК «Теремки», додаткова знижка -5% на всі квартири, до 30 листопада. Акційна вартість квартир від 20 500 грн/м2, також можна замовити ремонт у розстрочку на період до 1 року з першим внеском – 20%.

  • В ЖК City Hub до 15 листопада діє знижка 15% на окремі квартири і 5% — на абсолютно всі інші квартири комплексу.

  • ЖК Академ Квартал — знижка -5% діє до кінця листопада на всі квартири, кладові, комерційні приміщення. На окремі видові квартири діють знижки до 15%. Вартість квартир у комплексі від 19 350 грн/м2. Проте, у комплекса є питання з документами на будівництво: Реконструкція існуючих виробничих приміщень, а не будівництво багатоквартирних житлових будинків, тому варто окремо консультуватися з юристами.

Читати також: Депутати оголосили війну недобудовам: чи захистить це покупців

ЖК Sky Avenue: знижка 2 500 грн на кожний м2 на одно- та двокімнатні квартири

У листопаді діє знижка на одно- та двокімнатні квартири комплекса.
Комплекс розташований в кількох хвилинах від Севастопольської площі, забудовник обіцяє закриту прибудинкову територію без автомобілів, велосипедні доріжки, підземний паркінг, променад для прогулянок з фонтаном у центрі. Середня вартість квартир 24 700 — 44 050 грн/м². Термін дії пропозиції 29 жовтня — 30 листопада 2020.
Також є можливість придбати квартиру у розстрочку до 3 років. Мінімальний початковий внесок – 30%.

Saga Development

Кількість зданих житлових комплексів: 6
Кількість комплексів, що будуються: 12
Дата заснування: 2015 рік
Власник: Вавриш Андрій Валентинович

У листопаді забудовник анонсував нові умови розстрочки на більшість своїх комплексів, з пільговим періодом та розділенням ризиків між продавцем та покупцем через волатильність курсу. Розмір першого внеску і термін відрізняється у кожному ЖК. На прикладі одного з них «Мінфін» вирішив розписати деталі пропозиції.

ЖК O2 Residence

У компанії оновили умови розстрочки на трикімнатні та дворівневі квартири. Деталі розстрочки:
• перший внесок — 10% (до акції було 30%);
• термін виплат — до 24 місяців: перші 12 міс. без відсотків, з 13 по 24 — під 9,9% річних на залишок (до акції термін був на 6 міс. без подорожчання);
• строк дії розстрочки — до кінця листопада.

Скориставшись новими умовами купівлі, перший рік ціна на квартиру буде зафіксована. Наступні 12 місяців здорожчання складе 9,9%. Розстрочка діє на трикімнатні та дворівневі помешкання в O2 Residence.

Також є пропозиції щодо розстрочки на 1- та 2-кімнатні квартири:

  • аванс від 30%, можливо і менше при індивідуальних умовах;
  • розстрочка на 24 міс: перші 6 міс. безвідсоткова, з 7 по 24 міс. — під 9,9% річних на залишок.

Вартість квартир у комплексі 20 150 — 25 100 грн/м².

Забудовник готовий підписати додаток до договору на будь-яку квартиру, в якому буде вказано, що протягом 6 міс. інвестор може розірвати договір в односторонньому порядку і повернути всю суму без штрафів.

Також, при купівлі квартири, забудовник обіцяє прописати в договорі курс долару, та в разі його зростання більш ніж на 10% порівно поділити ризики. Наприклад, якщо під час підписання курс був 28 грн/$, і він змінюється в межах + 10%, то інвестор все одно платить по курсу 28. Якщо раптом курс зріс до 32 грн/$, то забудовник ділить ризики з інвестором і останній платить за середнім курсом 30 грн/$.

Група компаній DIM

Кількість зданих житлових комплексів: 4
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2014 рік
Власник: Насіковський Олександр Володимирович

Black Friday в ЖК Новий Автограф: «Встигни придбати квартиру з вигодою до 405 000 грн»

Чорна п’ятниця – чудовий привід аби придбати те, що давно хотілося за найпривабливішою ціною. І це стосується також і житла. Група компаній DIM пропонує придбати квартиру у ЖК «Новий Автограф», що розташувався біля парку Перемога, неподалік від метро «Дарниця», зі знижкою до 12%.

Акція діє до 30 листопада 2020 року: знижка 12% на придбання квартири, за умови першого внеску від 30%. Кількість квартир, що можна придбати з такою знижкою – обмежена.

Тип планування

Площа

Стандартна Ціна

Знижка

Акційна Ціна

1Л-1

59,10

2 366 630

283 996

2 082 634

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

2В-2

79,94

2 701 189

324 143

2 377 046

2Г-2

79,97

2 702 202

324 264

2 377 938

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

2В-2

79,94

2 735 123

328 215

2 406 908

2Г-2

79,97

2 736 150

328 338

2 407 812

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

3А-1

99,48

3 375 526

405 063

2 970 462

Акція «Ціни зафіксовано»

Группа компаній DIM пропонує скористатися новою спеціальною пропозицією:

– знижка 10% на перший внесок та фіксація курсу 28 грн/долар.

Акція діє з 01 травня до 30 листопада 2020 року включно. Курс зафіксовано – 28.0003 грн за долар.


При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості та інших забудовників.
Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.
Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.
Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова