Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34

Кількість комплексів, що будуються: 19

Дата заснування: 2003 рік

Власник: Зубик Володимир Володимирович

Забудовник «Інтергал-Буд» активно переходить в онлайн і вже встиг зробити огляди багатьох своїх комплексів у відео Intergal-Online. Для покупців тепер доступні оглядові online-екскурсії шоу-румів комплексів Sky Avenue, City Hub, «Сирецькі сади», «Нивки-Парк», «Озерний гай Гатне», «Теремки», «Малахіт», «Академ-квартал» та «Причал-8».

На початку квітня компанія провела просвітницьку Safe zoom conference «Безпечні інвестиції у нерухомість». У компанії продовжили дію акційних пропозицій для різних ЖК. Тепер менеджери консультують покупців переважно по телефону або в Skype. Заявку на обрану квартиру можна відправити, заповнивши google-форму.

Читайте також: Обіцяного 2 роки чекають. На скільки затримують здачу будинків забудовники столичного передмістя

Долар на позначці 25,5

До 15 квітня забудовник фіксує курс долару на позначці 25,5 грн/$ для розрахунків в усіх столичних комплексах.

Антикризова пропозиція: квартири зі знижками до 17%

Пропозиції діють у наступних комплексах:

  • ЖК «Причал 8» — знижки на квартири до 17% актуальні до 6 квітня.

  • «Озерний гай Гатне» — до 6 квітня діє антикризова знижка до 12%.

  • ЖК «Теремки» — знижка до 10%, що діє до 30 квітня.

Розстрочка на квартири

Розстрочка від забудовника, де немає комісій та банківських відсотків. Виплати здійснюються в національній валюті, щомісяця або щокварталу, рівними платежами:

  • Sky Avenue. Програма розроблена на період до 3 років. Мінімальний початковий внесок – 30%.

  • В ЖК «Академ-Квартал» розстрочка до 5 років, початковий внесок від 30%.

  • ЖК «Малахіт» – розстрочка до 1 року з мінімальним першим внеском 50% при купівлі квартири у будинку №5. При повній оплаті діє спеціальна пропозиція – знижка до 3%.

  • ЖК «Нивки-Парк»: програма надання розстрочки розроблена на період до 3-х років. Мінімальний початковий внесок — від 30% вартості квартири.

К.А.Н. Девелопмент

Кількість зданих житлових комплексів: 7

Кількість комплексів, що будуються: 5

Дата заснування: 2001 рік

Власник: Ніконов Ігор Володимирович

На сайті компанії зазначено, що всі будівельні майданчики продовжують працювати. Ще до оголошення офіційного карантину в компанії був введений суворий контроль умов роботи. Будівельні та офісні приміщення ретельно обробляють, ведуть температурний скринінг, заміну повітряних фільтрів і масковий режим. Менеджери у відділах продажів проводять консультації онлайн та офлайн.

Більшу частину офісних працівників у компанії перевели на віддалений режим роботи, забезпечивши необхідною технікою.

«Ми розуміємо збільшення інтересу до наших проектів, адже у часи кризи інвестиції у нерухомість стали чи не єдиним надійним інструментом для збереження коштів в нашій країні» — зазначено на офіційному сайті забудовника.

Зарахування дострокових оплат за курсом 25,5 грн/$

У ЖК Комфорт Таун, UNIT.Home, Файна Таун та Respublika для всіх клієнтів, що придбали квартиру в розстрочку, забудовник надає можливість зарахування достроково сплачених коштів за фіксованим курсом 25,5 грн/$.

Пропозиція дійсна до 10 квітня, а у ЖК Комфорт Таун — до 24 квітня 2020 року.

Кінцева дата дії пропозиції може бути змінена.

Для того, щоб скористатися можливістю сплати за фіксованим курсом необхідно:

  • сплатити плановий платіж за договором. Плановий платіж — це платіж, до дати оплати якого менше 31-го календарного дня за договором;
  • замовити рахунок на суму/або кількість платежів, на які розповсюджується акція, та оплатити його у день замовлення, не змінюючи суми.


Читайте також: Забудовників ніхто не карає за зрив термінів здачі будинків — експерт

bUd development

Кількість зданих житлових комплексів: 6

Кількість комплексів, що будуються: 7

Дата заснування: 2013 рік

Власник: Нагорний Ю. О.,

ТОВ «Декоплюс»,

ТОВ «Альфабуд Комплект»,

ТОВ «Юридична Фірма „Пріорітет Права“»

Забудовник повідомив про тимчасові зміни у роботі відділу продажів на час карантину. Відвідати відділ продажів можна лише за попереднім записом. При цьому, всім діючим інвесторам забудовник пропонує вирішувати усі питання в телефонному режимі.

Також, тимчасово призупинено оформлення прав власності. Про відновлення цих послуг компанія обіцяє повідомити додатково. Ми намагалися додзвонитися у відділ продажів, проте за вказаними телефонами на сайті ніхто не відповів. Пізніше нам всеж вдалося дізнатись, що можна купити готові квартири. При повній оплаті роблять знижку 10%, щоб купити квартиру у розстрочку — треба писати заяву на розгляд, можна домовитися про пару місяців розстрочки платежів.

Група компаній DIM

Кількість зданих житлових комплексів: 3

Кількість комплексів, що будуються: 6

Дата заснування: 2014 рік

Власник: Насіковський Олександр Володимирович

Група компаній DIM оголосила, що продовжує будівельно-монтажні роботи в штатному режимі. Роботи на всіх об’єктах йдуть згідно із затвердженими графіками, а матеріали й комплектуючі закуплені в повному обсязі.

Акцію «100% переваг» продовжено — до кінця квітня в житлових комплексах групи компаній DIM діє акційна ціна на квартири.

При 100% оплаті діють знижки в наступних ЖК:

  • «Новий Автограф» – до 15% знижки.
  • «Метрополіс» – до 13% знижки.
  • Lucky Land – до 10% знижки.
  • Park Lake City – до 5% знижки.
  • A136 Highlight House – до 5% знижки.
  • Акція діє до 30 квітня.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 55

Кількість комплексів, що будуються: 23

Дата заснування: 1955 рік

Власник: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

Компанія інформує, що офіс Київміськбуду переважно перейшов на онлайн роботу в режимі карантину. Компанія запускає онлайн консультації по інтернету у режимі 24/7. За допомогою програми менеджер разом з покупцем зможуть затвердити угоду настільки детально, що залишиться тільки підписати договір. Для цього є різні можливості – як у відділах продажів, так і дистанційно. При повній оплаті забудовник робить знижку.

Ковальська Нерухомість

Кількість зданих житлових комплексів: 12

Кількість комплексів, що будуються: 3

Дата заснування: 2002 рік

Власник: Пилипенко С. О.

Комори у подарунок в ЖК DOCK32

При купівлі двокімнатної квартири житлового комплексу DOCK32 можна отримати комору у подарунок. Акція діє у період з 1 по 30 квітня. Зверніть увагу, що за умовами акції 100% знижка надається на комори вартістю до 39 000 грн. На комори вартістю до 62 000 грн діє знижка у 65%.

City One Development

Кількість зданих житлових комплексів: 3

Кількість комплексів, що будуються: 2

Дата заснування: 2006 рік

Власник: Кодецький В. І.

Компанія пішла на карантин, але продовжує працювати дистанційно. Офіси продажів ЖК «Бульвар Фонтанів», ЖК «Новопечерські Липки», ЖК «Святобор» – доступні онлайн, а також працюють у режимі чергування за запитом клієнта.

Щодо загальних питань, забудовник пропонує писати їх на офіційну сторінку компанії у мережі Facebook або надсилати на електронну адресу, чи телефонувати за окремим номером.

На будівельних майданчиках компанії на час офіційного карантину – до 3 квітня 2020 року — робота буде обмежена. Проте, забудовник запевняє, що після офіційного припинення карантину в країні та у місті Києві, усі функції компанії повернуться у звичайний графік зі збереженням строків виконання будівельних робіт та зобов’язань перед інвесторами.

Інвестиційно-девелоперська компанія City One Development подає гарний приклад. Вона передала медичне обладнання для реанімаційного відділення Київської міської клінічної лікарні №12. Вже передано 28 одиниць медичної техніки та обладнання: спеціальні шприцеві насоси, аспіратори, пульсоксиметри, 15-дюймові монітори, які показують кількість кисню, який доставляється в організм людини. Київська клінічна лікарня № 12 – не єдина, кому передає медичні препарати компанія. Необхідним обладнанням також будуть забезпечуватись лікарні регіонів України.

Saga Development

Кількість зданих житлових комплексів: 5

Кількість комплексів, що будуються: 12

Дата заснування: 2015 рік

Власник: Вавриш Андрій Валентинович

Компанія Saga Development запустила спеціальні умови розстрочки — у доларах і гривні.

Для тих, хто обирає виплати у доларах:

  • Перший внесок становить 30%.

  • Строк — індивідуальний для кожного проекту.

  • Для цього типу розстрочки діють пільгові умови виплат — в разі підвищення курсу долару більше ніж на 10% забудовник та інвестор ділять ризики порівну.

Для клієнтів, які хочуть скористатися розстрочкою у гривні, діють наступні умови:

  • Перший внесок — від 50%;

  • Платежі у гривнях;

  • Здорожчання 14,9% на залишок суми;

  • Термін виплат — від 9 до 24 місяців.

Крім цього, у відділах продажу пропонують другий варіант гривневої розстрочки — без здорожчання та з фіксованою ціною на період виплат.

Деталі:

  • Перший внесок — від 50%;

  • Фіксована ціна у гривнях;

  • Здорожчання — 0%;

  • Термін виплат — 3 місяці.

Детальніше про спеціальні умови клієнти можуть дізнатися на сайтах проектів і у відділах продажу. Для клієнтів, у яких немає можливості підписати документи дистанційно, передбачена можливість зустрічі з менеджерами у відділі продажу.

Менеджери працюють за звичним графіком — з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 19.00, у вихідні з 10.00 до 18.00.

В усіх офісах є засоби індивідуального захисту — одноразові маски та дезінфікуючі засоби. У відділах продажу кілька разів на день проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфекторів, постійно протираються столи та дверні ручки.

Компанія запевняє, що роботи на всіх будівельних майданчиках ведуться відповідно до графіків. Будівельники також забезпечені предметами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами. Перед кожною зміною перевіряють самопочуття, робочі з ознаками застуди не допускаються до будівництва.

«Ми повністю контролюємо ситуацію в поточних умовах. У нас достатній запас міцності для виконання всіх наших зобов'язань і завершення розпочатих проектів у строк» — зазначено на сайті компанії.

РІЕЛ

Кількість зданих житлових комплексів: 1

Кількість комплексів, що будуються: 6

Дата заснування: 2003 рік

Власник: Мельник Р. Л.

Корпорація нерухомості РІЕЛ зафіксувала ціну квадратного метру в гривні.

Це означає, що ціни на квартири корпорації РІЕЛ у гривні залишаються незмінними, незважаючи на коливання курсу.

Менеджери з продажу продовжують працювати в офісах. Звісно, з дотриманням всіх засобів індивідуального захисту.

Будівельні майданчики всіх без винятку житлових комплексів РІЕЛ працюють у звичному режимі, запевняють у компанії. Також представники компанії зазначають, що дотримуються всіх заходів епідеміологічної безпеки, тому забезпечують своїх будівельників засобами індивідуального захисту, зокрема масками та дезінфекторами. Крім того, керівники проектів слідкують за тим, щоб на будмайданчик не допускалися працівники з ознаками застуди та поганого самопочуття.

Відділ продажів проводить онлайн консультації за допомогою ZOOM, яка забезпечує якісний відео-зв`язок та можливість демонструвати додаткову інформацію. Менеджери можуть використовувати будь-який інший канал зв’язку, завжди можна замовити спілкування у Viber, Telegram, WhatsApp чи електронною поштою тощо.

Royal House

Кількість зданих житлових комплексів: 4

Кількість комплексів, що будуються: 1

Дата заснування: 2004 рік

Власник: Ганжа В. В., Повишев С. В.

Будівництво ЖК «Нова Англія» під час карантину

Забудовник Royal House опублікував звіт про те, що у ЖК «Нова Англія» будівельні бригади виконують роботи згідно графіку. Компанія організувала працівникам трансфер з та до роботи. Також, щодня працівники проходять основну медичну перевірку — температури та загальний стан здоров’я.

Відділ продажу працює у штатному режимі, проте тепер для відвідування відділу продажу рекомендують заздалегідь зателефонувати менеджеру, щоб узгодити дату зустрічі та звести до мінімуму контакти з іншими.

Керуюча компанія «Нової Англії» також працює за звичним графіком. У будинках щодня проводиться вологе прибирання хлорними розчинами. Обробляються поверхи, ліфтові кабіни, дверні ручки та кнопки.

Компанія прийняла рішення щодо більш частого звітування про хід будівництва. Тепер у Facebook та Youtube є відео-фото звіти з будмайданчика.

Які заходи безпеки запроваджені для відвідувачів:

  • Засоби для дезінфекції рук у вільному доступі, в тому числі і медичні маски; 
  • У приміщеннях знаходиться одночасно не більше 5-ти осіб;
  • Інвестори та клієнти можуть отримати консультацію в онлайн-режимі (мобільний зв’язок, Viber, Telegram, Skype);
  • Перегляди демонстраційних квартир діють лише в індивідуальному режимі;
  • У відділі продажу пропонують трав’яний чай для підвищення імунітету та гарного настрою.

Будинок «Брістоль» отримав адресу: вул. Максимовича, 24 б.

Розстрочка без здорожчання від забудовника

У квітні можна скористатися розстрочкою на квартири у ЖК «Нова Англія» зі знижкою на перший внесок – до 5% в залежності від суми першого внеску.

Вартість квадратного метра фіксується у гривні по курсу 26 грн/$, пропозиція діє лише в квітні.

Читайте також: Рейтинг найбільших забудовників Києва

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.

Ви завжди можете ознайомитися зі свіжими знижками на квартири у розділі «Акції забудовників».

Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.

Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова