ОВДП-аукціон: Мінфін залучив до бюджету рекордну суму — майже 51,44 мільярда
Міністерство фінансів на аукціоні 15 грудня залучило до бюджету 51,439 млрд грн від розміщення облігацій внутрішньої державної позики за курсом НБУ.

Бюджет-2021: що буде з зарплатами, пенсіями та субсидіями
У середу ввечері депутати проголосували за бюджет-2021. Коментуючи його, міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що при підготовці документа його команда була принциповою, не розділяла нікого на «своїх» і «чужих», «щоб вся країна відчувала себе фінансово забезпеченою». Як цей принцип реалізований у новому бюджеті, розбирався «Мінфін».

Депозити на вимогу та скарбнички замість строкових вкладів
Майже половину своїх грошей в банках українці тримають на безстрокових депозитах та накопичувальних рахунках. «Мінфін» вирішив дізнатися, наскільки це вигідно і який дохід вони приносять.

Час криптоврожаю: що таке «дохідне фермерство» і як на цьому заробити
PayPal, Square, MicroStrategy та багато інших великих компаній за останні кілька місяців показали, що інтерес інституційних інвесторів до криптовалют очевидний. Це не могло не позначитися на вартості першої криптовалюти — 30 листопада ціна біткоїна на Binance перевищила свою найвищу цінову позначку в $19800.

Іграшки, канабіс і фастфуд: куди інвестувати у 2021 році
Наступного року експерти очікують відновлення світової економіки. Хоча боротьба з коронавірусом продовжиться. Ці фактори можуть посилити волатильність фондових ринків.

Де відпочити на новорічні свята
Цього року через коронавірус українцям доступно небагато напрямків для новорічного відпочинку. І все ж можна обрати відпочинок до душі — на лижах або на пляжі. «Мінфін» розбирався, як, де і за скільки зможуть відпочити українці на новорічні свята.