Блискучий варіант: кому і навіщо інвестувати в діаманти
Волатильність на фінансових ринках і глобальна невизначеність змушують людей коригувати свої інвестиційні стратегії. Це пояснює особливий інтерес інвесторів до активів, прив'язаних до матеріальних цінностей. Діаманти інвестиційної якості – серед них.

Операції з нерухомістю: які податки доведеться платити
Купити якомога більше нерухомості і отримувати від неї дохід, мріє чи не кожен. Але далеко не всі враховують, що зайві квадратні метри — це ще і багато витрат. Одна з них — зобов'язання платити податки.

Як українці можуть заробити на легалізації канабісу
Під час місцевих виборів Президент Володимир Зеленський запропонував українцям відповісти на декілька питань. Одне з них — чи підтримують вони легалізацію канабісу в медичних цілях, для зменшення болю у важких хворих. Близько 65% учасників опитування підтримали таку легалізацію.

Нацбанк зберіг облікову ставку: як відреагували депозити
Банкіри продовжують знижувати дохідність за вкладами, хоча НБУ залишив незмінним головний орієнтир - ключову ставку. Як за два тижні змінилися ставки в невеликих банках з депозитним портфелем фізосіб до 1 млрд грн, читайте в традиційному огляді від «Мінфіну».

Кращі міста для життя в 2020 році, за версією Resonance Consultancy
Лондон посідає перше місце шостий рік поспіль, хоча Brexit і негативно вплинув на якість життя в місті. Про це йдеться в рейтингу Resonance Consultancy.