Ліквідність банківської системи перевищила рівень 170 мільярдів
Станом на 26 жовтня 2020 року залишок коштів на коррахунках банків становив майже 56 млрд грн (порівняно з попереднім днем — «мінус» 860 млн). Станом на 20 жовтня — 61,7 млрд грн, свідчать дані НБУ.

У вересні обсяги вкладів фізосіб у банках — учасниках Фонду зросли на 12,9 мільярда
Станом на 1 жовтня 2020 року загальна сума вкладів фізичних осіб (у т. ч. фізичних осіб-підприємців) у банках – учасниках Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) становила 567,4 млрд грн. Це на 12,9 млрд грн більше, ніж на 1 вересня п. р. – 554,5 млрд грн. Про це повідомила пресслужба Фонду.

75% банків змінили свої стратегії через сovid-19 — дослідження Marqeta
Covid-19 змусив понад 75% банків змінити свої майбутні стратегії, приділяючи дедалі більше уваги цифровізації. Про це йдеться в дослідженні компанії Marqeta, що займається випуском карт і платіжними технологіями.

Топ-10 компаній, в які інвестують Рокфеллери
Останні 138 років династію мільярдера Джона Рокфеллера обслуговує інвесткомпанія Rockefeller Capital Management. У другому кварталі цього року її портфель подорожчав майже на $2 млрд.

Кращі міста для життя в 2020 році за версією Resonance Consultancy 
Лондон посідає перше місце шостий рік поспіль, хоча Brexit і негативно вплинув на якість життя у місті. Про це – в рейтингу Resonance Consultancy.

Суд зобов'язав КМДА завершити будівництво ЖК «Деміївський квартал»
Суд зобов'язав КМДА завершити будівництво житлового комплексу «Деміївський квартал», оскільки забудовник не здатен продовжувати будівництво.