Коронакриза загострила «хронічні хвороби» української економіки та банківського сектору. Але масштабна перебудова глобальних зв'язків відкриває перед нашою країною нові шляхи вирішення старих проблем.

Кадрове шоу в НБУ та непередбачувані нерезиденти: чи є загроза для курсу гривні

Після короткочасної паніки, викликаної несподіваною відставкою голови Нацбанку Якова Смолія, учасники валютного ринку швидко заспокоїлися, але «штиль» може виявитися оманливим.

У липні чиновники отримають не більше 47 тисяч. Зеленський відкликав законопроєкт про зняття обмеження

Президент Володимир Зеленський відкликав з Верховної Ради законопроект, який скасовує обмеження зарплат чиновників на період карантину в 47 тисяч гривень. 

НБУ закликав українців обережно користуватися кредитами «під 0%»

Національний банк радить українцям обережно користуватися послугами фінансових компаній, які дають кредити під 0%". Про це заявила начальниця управління захисту прав споживачів НБУ Ольга Лобайчук.

Ліванці — молодці? Чим для країни обернувся дефолт

У березні цього року прем'єр-міністр Лівану Хассан Діаб заявив, що країна не може виплатити інвесторам борги за євробондами і Ліван оголосив дефолт. Тоді деякі українські депутати заявляли, що «ліванці – молодці». Чим закінчилася історія з дефолтом у Лівані і які зміни сталися в країні відтоді?