У ході розгляду справи, НБУ надав переконливі докази, що пов'язують сім'ю Суркісів із колишнім акціонером Приватбанку Ігорем Коломойським.

«Мінфін» увійшов у топ-25 найбільш відвідуваних українських сайтів — Kantar CMeter

Портал про фінанси та інвестиції «Мінфін» увійшов у топ-25 найбільш відвідуваних українських сайтів. У рейтинг увійшли всього 3 новинних ресурси, в тому числі і «Мінфін».

Банкам заборонили штрафувати позичальників за прострочення під час карантину

Верховна рада ухвалила у другому читанні законопроєкт №3297. Документ забороняє банкам стягувати неустойку, пеню за прострочення платежів під час карантину і в 30-денний термін після його закінчення.

Аеропорт «Київ» скасував усі рейси на найближчий час

Аеропорт «Київ» повідомив про скасування усіх регулярних міжнародних пасажирських авіарейсів у зв’язку з продовженням карантину в Києві.

Які банки були найстійкіші в розпал карантину і кому криза не страшна

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за січень-квітень 2020 року і визначив, які банки найміцніше стояли на ногах під час карантину, а хто втратив свої позиції.

Скільки і кому видав кредитів МВФ під час пандемії

Наприкінці минулого тижня український уряд нарешті отримав перший транш від МВФ — $2,1 млрд. Але Україна — не єдина держава, якій під час пандемії допоміг фонд. Кредити від МВФ за цей час отримали 80 країн, з них 6 держав — двічі.

Чи зможуть пенсіонери розсварити Україну з МВФ

Підтриманий ВР законопроект про щомісячну доплату пенсіонерам вже направлений на підпис президенту. Автограф може сильно ускладнити отримання наступного траншу від МВФ.