Хто ще входить до складу правління ЄБА

До складу правління в найближчий рік також будуть входити Томаш Фіала з інвестиційної компанії Dragon Capital, Василь Бовидов (Unilever Ukraine), Дмитро Грищенко (Danone), Тіберіу Діма (BASF), Ніна Домбровська (Henkel Ukraine), а також представник компанії Google Ukraine Дмитро Шоломко.

Вони змінили представників компаній Radisson Blu Hotel, Arzinger, Farmgate.

Читайте також: У Райффайзен Банку Аваль прокоментували затримання Писарука

Раніше повідомлялося

  • Правління Національного банку прийняло рішення призначити Олександра Писарука на посаду голови правління Райффайзен Банку Аваль.

  • Увечері 11 листопада НАБУ затримала екс-заступника голови Національного банку Олександра Писарука і ще 7 осіб за підозрою в заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, який НБУ в 2014 році надав ВіЕйБі Банку.

  • Слідство вважає, що Писарук на посаді першого заступника голови НБУ сприяв виведенню стабілізаційного кредиту із VAB Банку в 2014 році і діяв у змові з власником банку Олегом Бахматюком. Писарук вважає звинувачення на свою адресу вважає необґрунтованими.

  • Затриманого Олександра Писарука були готові взяти на поруки члени правління Нацбанку, а також голова Dragon Capital Томаш Фіала.

  • У результаті суд відпустив Писарука під заставу в 5 мільйонів гривень, який вніс Райффайзен Банк Аваль.

Читайте також: Гонтарева назвала «терором» затримання колишнього заступника