Валютні вклади: обвал ставок триває

Валютних вкладників порадувати нічим: хоча ставки за депозитами в інвалюті вже на історичних мінімумах, обвал дохідності триває. У червні банки підвищували ставки за валютними вкладами. Але це тривало недовго. У липні тенденція знову змінилася: фінустанови зменшують дохідність депозитів в доларах і євро.

Липневі акції від забудовників

«Мінфін» перевірив, які нові пропозиції підготували для інвесторів забудовники на екваторі літа.

МЕРТ підготувало три сценарії для курсу долара

Міністерство економічного розвитку і торгівлі прогнозує середній курс долара у 2018 на рівні 27,5 гривні за долар. Про це йдеться у «Прогнозі економічного і соціального розвитку України на 2019—2021 роки».

Мінфін обрав ще 9 банків для виплат пенсій та зарплат. Перелік

За результатами розгляду конкурсної документації претендентів, конкурсною комісією прийнято рішення про визнання уповноваженими банками — переможцями конкурсу 9 банків.

Мінекономіки погіршило оцінку інфляції до 9,9%

Міністерство економічного розвитку і торгівлі покращило прогноз зростання ВВП України у 2018 році з 3% до 3,2% і погіршило оцінку інфляції з 9% до 9,9%.

Грошова маса в Україні в червні зросла на 1%

Грошова маса в Україні в червні 2018 року зросла на 1% – до 1,209 трильйона гривень. Про це йдеться в даних грошово-кредитної статистики Нацбанку.

Україна підписала зміни до угод з ЄІБ

В.о. міністра фінансів України Оксана Маркарова підписала зміни до трьох угод між Україною та Європейським інвестиційним банком, кожна з яких передбачає залучення 400 млн євро.