За минулі 24 роки СК виросла від невеликого підприємства до масштабів лідера роздрібного автомобільного ринку. ViDi завжди прагне надавати своїм клієнтам високий рівень сервісу, оскільки довіра споживачів — найбільша цінність.

«Щоб бути успішними і в подальшому, нам потрібно переосмислити на цьому ринку самих себе. Донедавна ми усвідомлювали себе як мережу дилерських центрів, що представляють 16 відомих автомобільних і мотобрендів провідних автомобільних столиць світу, близько 100 автомобілів на тест-драйві тощо. Але в якийсь момент ми почали мислити по-іншому: насамперед, ViDi — це майже 70 тис. клієнтів, які нам довіряють», — говорить заступник Голови Наглядової ради ViDi Олег Джуринський.

Цей день став особливим не лише для компанії та її засновників, але й для 59 співробітників ViDi, відзначених Золотим знаком ViDi за 10 років бездоганної роботи в компанії. Ці люди — справжній кістяк команди ViDi. Вони прийшли в компанію ще в 2007-08х роках, на піку зростання автомобільного ринку, пережили разом із нами дві масштабні кризи — у 2009 і 2014-15х роках, вони — честь і гордість ViDi.

На сьогодні ViDi — це провідний роздрібний автомобільний оператор, який обслуговує близько 70 тис. клієнтів у власній мережі дилерських центрів у Києві та Одесі, в яких представлені 16 світових авто- і мотобрендів. Це повний комплекс послуг, що містить тест-драйв, придбання автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари та запчастини.

Ставайте частиною дружної родини ViDi та творіть історію разом!

Колектив ТДВ СК«ВіДі-Страхування» щиро дякує підприємствам у складі групи компаній ViDi за 24 роки плідної співпраці.