Топ-5 порушень, які банки допускають при видачі споживчих кредитів

Українці знову стають до черги за кредитами. Позичають гроші практично на все — від покупки меблів до поїздки у відпустку. Банкіри щедро роздають позики, й попутно порушують безліч норм закону. Їх за це ніхто не карає.

ПриватБанк запустив Apple Pay

З сьогоднішнього дня державний банк «ПриватБанк» запустив цей популярний у світі сервіс платежів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Українці активніше використовують платіжні картки. Інфографіка

Українці активніше використовують платіжні картки для щоденних безготівкових розрахунків. Про це свідчить статистика Нацбанку щодо безготівкових розрахунків із використанням платіжних карток українських банків за перший квартал 2018 року.

Кабмін обрав банки для виплати пенсій та зарплати бюджетникам. Список

Кабінет Міністрів визначив уповноважені банки, які здійснюватимуть виплату пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Як включити Apple Pay — інструкція

ПриватБанк першим з українських банків впровадив Apple Pay. Тепер власники «яблука» можуть оплачувати покупки за допомогою улюблених гаджетів. «Мінфін» зробив інструкцію з підключення нового сервісу.

Рада підтримала відновлення кредитування у першому читанні. Відео

17 травня 2018 року Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроект №6027-д «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення кредитування».

Держстат оцінив рівень життя українців

Державна служба статистики України офіційно оцінила нинішнє соціально-економічне становище в країні. Відповідно до цієї оцінки, за січень-березень 2018 років спостерігається незначне поліпшення, але тільки порівняно з попереднім обвалом за багатьма напрямками.

НБУ вітає рішення Ради підтримати закон «Про валюту». Відео

Національний банк вітає рішення народних депутатів підтримати проект Закону «Про валюту» № 8152 за основу у першому читанні.