Трудова міграція. Найгірше — попереду

Українці масово готуються до виїзду за кордон. Поки одна половина тільки роздумує над цією можливістю, інша — вже «пакує валізи».

В Україні змінився порядок проведення планових перевірок

12 квітня 2018 року набрала чинності постанова Кабміну, якою внесено зміни до порядку координації одночасного проведення планових перевірок (ревізій) контролюючими органами та органами державного фінансового контролю.

Розенко розповів, коли розглядатимуть підвищення «мінімалки» до 4100

Рішення щодо можливості підвищення розміру мінімальної зарплати до 4100 гривень буде прийняте, зважаючи на економічні підсумки першого кварталу 2018 року.

Чурій: Нові санкції США проти РФ прямо не вплинуть на Україну

Нові санкції США проти російських компаній, олігархів і посадових осіб не матимуть прямого впливу на економіку України і ситуацію на фінансовому ринку в короткостроковому періоді.

НБУзберіг облікову ставку незмінною. Відео

Правління Нацбанку прийняло рішення залишити облікову ставку незмінною на рівні 17% річних. Про це під час брифінгу заявив заступник глави НБУ Дмитро Сологуб.

Купуємо новобуд: ріелтор vs відділ продажів

Чи варто купувати квартиру на первинному ринку житла з ріелтором або краще звертатися безпосередньо у відділ продажів від забудовника. Чому і як на ринку нерухомості уживаються обидві схеми і яка вигідніше для покупця?

Весняна спека: Максимальні ставки зростають

Банки підвищують максимальні ставки за гривневими вкладами фізичних осіб. Але валюта їм не цікава, як і раніше. З початком весни загальний тренд на ринку депозитів змінився. Банки перестали знижувати ставки за вкладами.

В Україні посилять санкції за неякісне будівництво

За порушення норм на будівництві будь-яких приміщень Кабінет міністрів хоче ввести посилення санкцій. Про це в Твіттері написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Ryanair розпродає квитки на рейси з України

Ірландський лоукостер Ryanair оголосив про проведення розпродажу близько 1 мільйона квитків зі знижкою до 20%. Акція поширюється, в тому числі, і на всі українські напрямки авіакомпанії.

Аеропорт «Бориспіль» може побудувати мегатермінал з двома злітними смугами

У найближчі роки аеропорт «Бориспіль» побудує для терміналу D нову трансферну зону і перон, а пізніше на місці терміналів B і D може створити один мегатермінал, де буде реалізована двостороння галерея і дві злітно-посадочні смуги.