ПриватБанк попередив клієнтів про появу в Україні нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом подачі колективного позову до банку.

Підсумки тижня: місія МВФ і кінець валютного достатку

Світові ринки відіграють втрати. Євро перемагає в сутичці з американською валютою. Період стрімкого зміцнення гривні добігає кінця. Комісія з цінних паперів відкрила український ринок для акцій іноземних компаній.

«Універсальний» Тігіпко

Після того як група ТАС розпочала активну експансію, в першу чергу, на банківському ринку, у багатьох з'явилося відчуття дежавю: на початку 2010 — х років також агресивно будував свій бізнес екс-власник Дельта Банку Микола Лагун. Чи варто порівнювати ці дві історії, і як може розвиватися надалі банківський бізнес Сергія Тігіпка, розбирався «Мінфін».

Квартири в регіонах. Найдорожчі та найдешевші

Аналітики міжнародного пошукача нерухомості Flatfy.comпроаналізували * для «Мінфіну» середні ціни продажу і оренди на вторинному ринку нерухомості у великих містах України.

Україна посіла 7 місце в рейтингу «нещасних країн» — Bloomberg

Україна посіла 7 місце в рейтингу «нещасних країн», який вираховується на підставі показників інфляції та безробіття.

Два сценарії для України: з МВФ і без нього

Цього тижня у Києві почала роботу технічна місія МВФ, мета якої — обговорити ключові завдання програми реформ в Україні, статус їх виконання.

Українській владі є мало про що відзвітувати представникам Фонда.

НБУ може повернути валютні обмеження

Про можливі сценарії розвитку економіки цього року, і про те, як центробанк може реагувати на ті чи інші події, «Мінфіну» розповів член Ради НБУ Віктор Козюк.

Чурій прокоментував зміцнення гривні

Зміцнення курсу гривні свідчить, що місце несприятливих сезонних чинників вже посіли більш сприятливі фактори. Під їх впливом з кінця січня на міжбанківському ринку зростала пропозиція валюти з боку клієнтів, а попит на неї знижався.

Депозити в банках. Вже майже безкоштовно

Шанси вкладників заробити на депозитах тануть — максимальна прибутковість вкладів продовжує знижуватися. Найбільше за останні два тижні подешевшали заощадження в гривні і в євро.

Де швидше всього ростуть зарплати

У минулому році середня зарплата в Україні склала 7 400 грн. Вуряді обіцяють: цього року ми отримаємо цифру в 10 000 грн.Журнал The point подивився, як змінювалися зарплати в 2017 роців містах-мільйонниках.

Ryanair підтвердив, що полетить в Україну восени 2018 року

Україна стане новим напрямком для Ryanair, а рейси сюди почнуть виконуватися з осені 2018 року.