Для того чтобы оставить отзыв, нужно
войти
или
- 1 (не засчитана)
- Kateryna1968
- 22 апреля 2024, 8:21
Novbud теперь себя называет Smart Residence и начал собирать деньги на новый ЖК. Будьте бдительны! Осторожно лохотрон!!! Этот застройщик кинул инвесторов ЖК Новые Теремки и Петровский Квартал. Уже более 2 лет на связь не выходит. Сейчас еще решил деньжат заработать и открыл новый проект Smart Residence.
- Віктор Афанасьєв
- 15 ноября 2022, 10:51
Усі контактні телефони з цією компанією відключені.Сайт заблокований.Офісу також немає.Квартиру в новобудові Петрівського кварталу виплатив ще 2роки тому.Ще на той момент вони затримували здачу, а у зв'язку з війною таке відчуття що скористалися можливістю щоб втікти… Підкажіть якщо хтось опинився в такій ситуації що зараз робити з цим інвестиційним договором.Дякую.
- Nika1988vw
- 18 сентября 2022, 11:26
Я є інвестором цієї компанії, вклала кошти ще у 2020 році, у 1 кварталі, обіцяли здачу 3-ій, максимум 4-ий квартал. Зараз 2022 рік-будівництво стоїть, дім в експлуатацію ніхто вводити навіть не збирається. Мало того, стало відомим те, що наші квартири перепродують, другим особам. Це шахрайство! Я подала до суду! Зі мною ще 76 людей, 5заяв ВЖЕ розглядається у судовому порядку. Документи оформлені з порушенням, шкода що тоді повірила та не надала цьому належного значення. Пан Віталій, що там працює, дуже гарно співав про надійність та своєчасне здання будинків, в ітозі що? Нас обдурили! Забудовник спокійно відпочиває собі у Болгарії, мотивуючи всі обставини тим, що наразі війна! Але терміни просрочені задовго до війни! Всі навколо будуються, здаються-а Новбуд стоїть!!! Це компанія шахраїв та зрадників! Такі там і працюють! У договорі вся сума квартири не прописана для того, щоб не повертати всю суму у разі подавання до суду інвестора. Людина довіряє, вкладається-а її обманюють, зраджують! Я ітиму до самого кінця, зроблю так, що всі-навіть собаки, будуть обговорювати, який НОВБУД НЕНАДІЙНИЙ, БРЕХЛИВИЙ ЗАБУДОВНИК!!! НЕ ВКЛАДАЙТЕ У ЦЮ БРЕХЛИВУ КОМПАНІЮ КОШТИ, якщо не хочете бути обдуреними та зраджениии!
- Investor2018
- 16 июля 2022, 15:21
НОВБУД Залишив без електрики цілий комплекс ЖК Крюківщина
Уже МІСЯЦЬ більше 50 сімей не мають електрики!!!
Там проживають більше 50 сімей, почали ремонти більше 150 інвесторів, а НОВБУД не заплатив за електроенергію в ДТЕК, ОблЕнерго…
Уже МІСЯЦЬ від Новбуда жодних дій немає для вирішення даного питання.
Уже МІСЯЦЬ більше 50 сімей не мають електрики!!!
Уже МІСЯЦЬ від Новбуда жодних дій немає для вирішення даного питання.
- Investor285
- 21 июля 2021, 12:09
Вчера заезжал на ПК-5, 2я линия идут строительные работы, занимались наружными магистральными электросетями..22 и 26 дома видел делают кладку наружных стен
- Сергій Валерійович
- 16 июня 2021, 13:26
ЖК «Петровский квартал», задержка ПК-5 2-я линия уже 2,5 года Делайте что нибудь!!!
- SVM
- 27 июля 2020, 8:43
Компанія НОВБУД- з компанії, якій довіряли люди, перетворилась на компанію, яка дурить людей.
Шановні, підтримайте, будь ласка, кому не байдуже!!! — електронну петицію «Прохання допомогти! Будівельна компанія НОВБУД не виконує свої зобов»язання." оприлюднена на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, де розпочався збір підписів на її підтримку.
Петиція доступна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/100152
- ladyland
- 20 ноября 2017, 14:23
Недавно пригласили на просмотр ЖК Новые Теремки. Ответили на все мои вопросы подробно и без пауз(как это бывает, когда спрашиваешь про документы, молчат пару секунд — чтобы подумать и увильнуть), говорят, что вся документация у них есть в офисе.
Расположение нас устраивает, близко к городу, поэтому поедем смотреть.
Есть вопрос к знатокам: Разрешено ли индивидуальное газовое отопление в 14-16-ти эт. домах?
Такие дома будут в данном ЖК, рядом с 10-ти эт.домами.
Спасибо!
Расположение нас устраивает, близко к городу, поэтому поедем смотреть.
Такие дома будут в данном ЖК, рядом с 10-ти эт.домами.
Спасибо!