Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Жахливі реалії КП Сервіс Груп у будинку на пров.Коломийський

MTania MTania
3 ноября 2020, 14:45
1
Будинок, що знаходиться за адресою м. Київ, пров. Коломийський 6, сьогодні обслуговує ТОВ «КП Сервіс Груп». Самостійно не мали можливості обирати управлінську компанію з обслуговування будинку та прибудинкової території, оскільки! УВАГА! не підписавши цей договір, не дозволяють виконувати ремонтні роботи! Це просто шантаж!

Заднім числом встановлено нереально високий тариф – 16,19 грн/кв.м. Станом на сьогоднішній день, знову заднім числом отримуємо наказ на підвищення ціни до 17,57 грн на період ремонтних робіт. Для прояснення ситуації — це навіть не закрита територія. Це 1 будинок, без ніяких візуальних мега концепцій… простий житловий будинок з охоронною будкою в стилі тих, які установлюють при будівнитцві. Лише утримання1-кімн кв до 40 кв.м. вартує 620 грн! ТАРИФИ ПРОСТО НЕ АДЕКВАТНИЙ ЗА ЦЕ! Такі самі будинки плюс-мінус цього періоду вводу в експлуатацію КМБ не мають таких умов! Звернення ігноруються, перенаправляються… Реальність: купити нерухомість і відстоювати права та боротися за нормальне відношення. Пєчаль =/

Комментарии - 1

+
0
Ludmila69
Ludmila69
9 ноября 2020, 23:00
#
Погоджуюсь з тим, що ТОВ «ЖК Сервіс Груп» поводяться дуже непорядно зі співвласниками будинку. Вони нав'язують свої завищені ціни, не надаючи якісно послуг. Власники не мають змоги вносити доповнення в договір за обопільною згодо.. якщо не підпишеш договір, не підключать воду і світло. У 21 столітті, живучи в демократичній державі, людина безправна. Сьогодні лише за охоронника, який сидить у будівельній будці, деяким квартирам нараховують до 550 грн. Разом з охороною ціна 1 м2 - 23.57 грн . Це будинок економкласу! Ні на які скарги чи прохання керівництво ЖЕКу не реагує. Не дай Боже комусь таку управлінську компанію.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Киевгорстрой / Отзывы / Жахливі реалії КП Сервіс Груп у будинку на пров.Коломийський