Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Интергал-Буд
Меню
Вопросы застройщику

Вопрос застройщика

AndyMazur
AndyMazur
3 апреля 2020, 17:26
Андрій, Київ
Доброго дня, розумію, що прогнози робити поки зарано, та все ж — карантин з кожним разом все жорсткіший, а його тривалість може збільшуватись і надалі. Ви поки продовжуєте будівництво, але які плани на травень-червень-липень? Чи можете ви гарантувати, що житло буде здане вчасно, незважаючи на епідемію?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
10 апреля 2020, 15:45
Доброго дня! Всі наші об’єкти будуються за графіком, при цьому ми дотримуємося всіх вимог карантину — робітники забезпечені необхідними засобами індивідуального медичного захисту, в тому числі, масками та антисептиками, регулярно проводиться температурний скринінг.
За 17 років роботи компанія «Інтергал-Буд» жодного разу не зупиняла будівництва, навіть під час світової економічної кризи 2008-2009 років. Ми будуємо за рахунок власного фінансового ресурсу, а не кількості проданих квартир, тому навіть зниження попиту під час кризи не впливає на темпи будівництва.
Сильні гравці ринку як наша компанія не розглядають можливості зупинки будівельних майданчиків. Якщо зупинити їх зараз, це на тлі паніки дуже вдарить по довірі покупців до забудовників і ринку в цілому. А це не входить в наші плани!
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Интергал-Буд / Вопросы к застройщику