Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ЖК «Наш Будинок», пр. Перемоги, 71а - «bUd development»

kauceh kauceh
22 октября 2017, 23:37
2
bUd development ще ті… будинок зданий майже рік тому, у грудні, вже скоро закінчується гарантійний термін дома, а стільки косяків, що ми вже не раді нічому. Багато недоробок, які повинні були прибрати протягом 2х тижнів, а насправді нам самим треба ходити і випрашувати щоб їх пофіксили.
Є декілька (15 мешканців), які зробили ІГ, які реально займаються вирішенням питань, але ж не може це все лягти тільки на них?!!!

Починаючи з того, що з даху текла вода під час дощу, до першого поверху і ані ЖРЕО, ані забудовник не випраляли ситуацію досить довго.
Взагалі, як це так, робити ремонт у новобудові? Це таке ставлення до сданих об*єктів у яких живуть їхні інвестори?!?? ЗІбрали грошей і пішли сдавати ще таке ж недороблене далі?
А ще є проблеми з ліфтами, вентиляцією, освітленням на вулиці (так можна і покалічитись). А вентиляція доречі це не тільки підвищена вологість, а ще й пліснява у перспективі. А ще, немає гідроізоляції, хоча вона була у проекті спочатку. А потім її відмінили, нікого не попредивши, і що нам потім робити з підтопленнями?! і не треба нам розповідати, що клей для плитки буде нам як гідроізоляція, тому що це не правда, і то є халтурна робота!!!

Але найбільше питання — це гаряча вода і отоплення!!! Влітку у цьому районі майже немає гарячої води, а що ж робити взимку?!? На баланс до Київенерго, Водоканалу не поставили ще, що робити?

Подаючи до суду, ми будемо додатково витрачати свої кошти, замість того, щоб спокійно жити у своєму домі.

Комментарии - 2

+
0
kauceh
kauceh
24 октября 2017, 16:56
#
Прошу звернути увагу на проблему забудовника, бо досі немає в нас рішення, який із жеків є головним для нашого будинку: ЖРЕО-1 «КиївКомфортСервіс» чи ЖРЕО -2 «Місто для людей». Коли підняли питання, то 1 ЖРЕО вислав спростування у відповідь на запит про розірвання договору, а 2 висилає платіжки, без підготовки Акту прийому-передачі дому.
Наскільки мені відомо, оплата послуг ЖРЕО за законом прирівнюється до підписання договору з ним. Якщо нам Жрео-1 не надсилає платіжки, то це є доказом, що послуг вони не надають, але опосередковано.
Маємо багато роботи у цьому напрямку. Необхідно офіційно відправити заяву або претензію про те, що вони не надають послуг за договором. Після цього у нас вже буде законна підстава для розірвання договору.

Вже зимовий сезон, а дома немає на балансі ані у Київенерго, ані у Водоканалі. Обидва жрео нічого не роблять, забудовник проблему не вирішив. Що реально робити?
+
0
kauceh
kauceh
20 ноября 2017, 14:07
#
Пройшов місяць… у домі холодно і сиро, нехай хоч інші люди знають… у 3ій секції тече дах.
До сих пір не виправлені проблеми з витяжкою, з освітленням прибудинкової території, через проблеми з ЖЕКами досі немає опалення і гарячої води, а вже дуже холодно. Скоро почнуться проблеми з відсиріванням і відпадінням штукатурки, появою грибка і цвілі. Через систему димовидалення, яка не працює належним чином, все тепло видувається з дому на вулицю, моторошні протяги, всюди діри і щілини, звукоізоляція і вікна не відповідають заявленій якості…
Якщо забудовник до грудня не усуне всі критичні недоробки, то це йому загрожує судовими позовами, пікетами, сюжетами по ТБ і інтернету і т.д., так як люди вже втратили багато часу, грошей (крім недешевих цін за квартири) і здоров'я на все це неподобство, влаштоване забудовником. Подивимося як у них будуть купувати квартири в нових об'єктах.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Буд Девелопмент / Отзывы / ЖК «Наш Будинок», пр. Перемоги, 71а - «bUd development»