Минфин - Курсы валют Украины

Установить
30050259
Sergey Drobyzko
5 августа 2017, 3:08
Sergey, Козелець
Доброго дня!
15 липня 2015 року взяв теплий кредит в ощадбанку на котел на 2 роки. Згідно паперового договору він стік 14 липня 2017 року. Щомісяця на свій особистий рахунок вносив кошти для списання на погашення кредиту згідно графіку цього договору (у вересні 2015 року я отримав компенсацію 3960 грн від держави і вона відразу достроково списалася на погашення )і далі сплачував кошти як приходили у вигляді смс на мій номер (просрочень і мінусів немав так як перевіряв у відділень де списувалось(уточнення: де мав особистий рахунок і у мене з його списувалися кошти: потрібно внести 1010грн. я вношу 1100грн. після списання 90 грн залишається до наступного разу завжди мав ще певний позитивний баланс.
8 липня 2017 року вносячи останній платіж зателефонував у головне відділення банку про те щоб отримати довідку про закриття кредиту мене сповістили про борг (що я ще не все сплатив а винен 2640 грн+відсотки що я маю сплачувати ще півроку ).уточнюю кредитний договір закінчився 14 липня 2017 року(був підписаний на 24 а не 30 місяців).
Звернувся у банк мені… ( ви ще винні, новий з печаттю зразок ніякий ненадали). Я написав у письмовій формі скаргу( прошу надати пояснення згідно якого пункту договору я маю сплачувувати і якщо договір у мене закінчився і претензій небуло прошу видати довідку), мене запросили по телефоном у відділення і сказали що ви винні (ще 2640 грн, я пояснив як коли мені смс навіть не прийшли про списання у серпні 2017 хоч до цього приходили щомісяця чітко і співпадають з тим чим спусувувалися з мого рахунку).я попросив надати відповідь у письмовій формі.
Відповідь банка:
Згідно пункта 3.2.1 договору(в договорі пункт 3.2.1. тракується банк здійсняє надання кредиту одноразово у безготівковій формі шляхом перахування кредитних коштів на поточний рахунок ФОП івана іванова івановича, код отримувача ХХХХХХ, рахунок №ХХХХХХХ). Ви взяли на себе зобов’язання здійснювувати повернення Кредиту рівним частинама в розмірі 825 грн та сплачу
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться