Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Негатив

0/5
Pv28112020-03-28 21:44:05
Після того, як потрапив в дтп, винуватець якого є клієнтом ТАС. Звернувшись до страхової щодо відшкодування на авто. Аварійний інспектор повідомив, що буде повний тотал. Автомобіль придбав за 3800 ₴ для розмітненя по курсу 25. Зараз мені нарахували 50 000(долар вже 28) доречі рахували 1,5 місяця. То може нехай страхова візьме на себе обовязку купувати автомобіль таких же параметрів за такі гроші, бувби непоганий в них прибуток. Складається таке враження, що повний розвод. Як страховку потрібно мати обовязково, а як щось станется то відразу робота на «лоха».
Страховая группа «ТАС»
1 апреля 2020, 12:04
Доброго дня!
За полісом обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників страховик відшкодовує не вартість нового транспортного засобу замість пошкодженого і не вартість ремонту авто, а завдані збитки. Таким чином, якщо пошкоджене авто не нове, відповідно, його вартість менша, тож і збитки — менші.
Водночас, якщо Ви бажаєте отримати детальну відповідь щодо розрахунку розміру відшкодування за страховим випадком, в якому було пошкоджено Ваш транспортний засіб, повідомте, будь ласка, номер полісу ОСЦПВ винуватця та/або номер страхової справи та/або ПІБ повністю — це дозволить нам ідентифікувати Вас як отримувача страхового відшкодування та надати відповідь по суті висловлених Вами претензій.
З повагою, СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован