Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Відгуки про ТАС

1/5
Олександр2018-01-18 17:12:16
Коли страхувався, то говорили усе красиво та обіцяли багато, та коли стався «страховий случай» сказали, що моя машина зовсім не застрахова, а виплачувати можуть тільки третій стороні, тобто якби я когось пошкодив.а мені дзуськи! Отакої! Буду страхуватися десь інде.а тут вам не раджу!
Страховая группа «ТАС»
18 января 2018, 17:31
Доброго дня!
Судячи з описаної ситуації, йдеться про обов`зкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Дійсно, за цим полісом страховик виплачує страхове відшкодування третій стороні, якій було заподіяно збитків з вини клієнта компанії. Тобто, іншими словами, якщо з Вашої вини сталася ДТП, в якій було пошкоджено інший транспортний засіб, страхова компанія виплачує відшкодування власникові саме цього, другого, авто, тим самим позбавляючи Вас необхідності з валсної кишені оплачувати ремонт чужого авто. Водночас страхування транспортного засобу саме клієнта компанії здійснюється за договором КАСКО.
Щоб отримати відповідь стосовно безпосередньо Вашої справи, вкажіть, будь ласка, номер свого полісу — це дозволить нам ідентифікувати Вас як клієнта та надати детальну відповідь по суті.
З повагою, СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован