Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Никому не советую связываться с PZU ! ПЗУ Украина -мошенники!!! Куда страна катится. Люди опомнитесь! «PZU Украина» вам до европейских стандартов обслуживания ещё далеко (как в Китай пешком). Компания обманывает!

0/5
Іван Попович2018-08-16 17:52:57
Никому не советую связываться с PZU! ПЗУ Украина -мошенники!!!

Куда страна катится. Люди опомнитесь! «PZU Украина» вам до европейских стандартов обслуживания ещё далеко (как в Китай пешком). Компания обманывает! Схема проста: оператор предоставляет заведомо не правдивую информацию, а затем тебе отказывают в выплате.

Жалобы не помогают, отдел качества по работе с клиентами не реагирует. Моя история…

Доброго дня, Я, Попович Іван Іванович, мешканець міста Сваляви Закарпатської області був клієнтом страхової компанії PZU, агенти якої міцно пустили свої коріння і масово займаються зомбуванням населення. На основі таких дій створили фінансову піраміду.

Повівшись на благородні наміри представників даної компанії, я здійснив фінансовий внесок у розмірі 10000 гривень за рік. Через деякий проміжок часу я отримав травму, зламавши плече (ключицю), у зв'язку з чим я переніс складну операцію із вживленням дороговартісних пластин. В результаті цього нещастя я звернувся за допомогою саме в цю компанію з усім необхідним пакетом документів, які підтверджували ступінь тяжкості отриманої травми.

Через якийсь час мій лікар повідомив мені про прибуття двох агентів з Києва, які мали намір перевірити достовірність наданої їм інформації, що і успішно їм вдалося зробити. Після перевірки у медичному закладі ці агенти здійснили візит до мене додому, щоб переконатися у моєму стані. Оглянувши мене, вони переконалися у правдивості моїх слів, після чого сказали очікувати рішення по моїй справі.

Приблизно через два місяці після вищеописаних подій я повторно звернувся у Свалявське відділення страхової компанії PZU, яке очолює Мущинко-Дулішкович Христина, саме з якою я безпосередньо мав бесіду про виплату грошової компенсації, яка по-праву мені належить. Мущинко-Дулішкович Христина, не знаючи як і чим саме допомогти мені у цій справі, почала годувати мене обіцянками про те, що вона найближчим часом зв'яжеться із представниками головного відділення у Києві і в

Комментарии к отзыву - 1

SerzhSerzh2018-12-19 17:56:09
Полностью согласен… мошенническая контора созданная для обогащения определенных людей и всё! По сути это не страховая кампания а а элементарный хайп
Отзыв успешно отредактирован