Минфин - Курсы валют Украины

Установить

НЕ ВИГІДНО. КРАДУТЬ ГРОШІ

1/5
ExkonsultantSL2023-12-24 16:29:36
Як колишній консультант, в якого закінчились програми, скажу — обходьте стороною Метлайф і старлайф.
На зустрічах і презентаціях вам не скажуть, що компанія перших ваших два платежі забирає собі. Наприклад, у вас програма на 10 років, а гроші ви отримаєте як за 8 років.
Дохідність — направляють листи клієнтам кожного року і зазначають 12%, 14%.., залежно від року. А насправді, клієнтам нараховується ну може %7 чи 8
Тобто компанія, користується грошима клієнтів, забирає кожного року частину дохідності собі, та ще й краде перші 2 платежі.
От така вигода…
Не ведіться на їхні обіцянки — брешуть всі як один.
З приводу бізнесу — вам будуть обіцяти, що ви станете мільйонером. Ха-ха-ха
Семінари це заробіток співвласників, а вам будуть вішати лапшу, що це частина системи і ви не повинні пропускати жодного семінару.
Є такі консультанти і «директори», які вже по 5-8 років їздять на семінари, а заробляють по 5 тис грн, або взагалі нічо, зате на презентаціях розкажуть, що в них десятки тисяч пасивного доходу.

Якщо вас все ж таки дожали на цей бізнес то попросіть вашого структурного керівника та. вищестоящого директора показати акти виконаних робіт за останні рік, два. Скажуть що війна, то попросіть за три чотири роки. Будете вражені
Це взагальному.

Комментарии к отзыву - 2

ЮрійЮрій2024-01-04 12:39:03
Шановний екс ,,консультанте", Ви зпутали все що можна зпутати. Ваш старлайф, євролайф, наш капітал, OVB, Iск - груп, фінанс партнер та інші брокери є брокерами. Тобто фінансовими посередниками. Приватбанк теж. Metlife - страхова компанія зі світовим ім'ям, та 155річним досвідом яка діє по правилах срахування на всих континентах. І тут один хтось пише ніби відгук про якісь крадіжки грошей.... Стидовище тобі ,,консультант,, через таких ,,фахівців мудрих'' страждають потенційні клієнти, бо це і є ложка дьогтю в бочку меду. НЕ ПУТАЙТЕ ЛЮДИ АГЕНТІВ З ПОСЕРЕДНИКАМИ P.S. По велкому рахунку на якість сервісу канал купівлі полісу не впливає, але хотілосяб щоб поліс повністю покривав потреб клієнтів. Fb - Страхування рівня життя в Україні - ЗВЕРТАЙТЕСЬ, ПРОКОНСУЛЬТУЮ)))
bcdufskbcdufsk2024-04-15 12:28:28
Певно, консультант з Вас ніякий. Якщо ви, навіть, не знаєте, як розподіляються (премії) платежі і як накопичуються "тіло" поліса та відсотки і т.д. Будь-яка страхова компанія - це не благодійна організація, а фінансова установа. Звичайно, будь-яка, опція платна. Страхування - не ваша справа. Ідіть на роботу, в сектор "Р".
Отзыв успешно отредактирован