Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Традиция

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Традиция

Показать другие кредиты

Знайшовся побратим компанії «Єгроші»- «Традиція»

1/5
ViktoriaSd2022-03-31 14:32:06
Брала кредит до початку війни, термін погашення припав на 1березня, проте війна змінила життя докорінно, чоловіка мобілізували до ЗСУ, робота звичних днів змінилась на щоденні походи до волонтерської установи щоб хоч якось допомогти солдатам та людям які опинилися у складних життєвих обставинах. Заробітна платня надходить 2/3 від окладу ледве вистачає щоб оплатити комунальні послуги та залишити щось на їжу, при цьому довелося хоч якусь суму кидати на кредит. Спочатку почалися дзвінки про нагадування по кредиту, потім щоденно почали надходити смс від банку про списання з карти, проте списати було нічого оскільки на карті одні нулі. В перших числах березня перерахувала 220 грн а в кінці місяця 270 грн. Сьогодні заходжу на сайт і бачу що Традиція відновлює свою роботу з 1 квітня, видає кредити та поновлює нарахування відсотків по діючих кредитах у військових умовах. В мене лише одне питання: Хто зараз збирається брати у вас кредит??? Люди з Маріуполя, Ірпеня, Харківа!? Чим людям зараз віддати вам кредит? Сльозами, консервацією, волонтерською допомогою? Ми живемо зараз в умовах постійного страху. В перервах між повітряними тривогами ми прості люди які ще вчора були впевненими у завтрашньому дні щодня чекаємо своїх чоловіків, батьків, синів живими додому. Збираємо гуманітарну допомогу, печемо пироги, виносимо з дому останнє- консервації, подушки, ковдри, одяг та передаємо своїм захисникам та людям які голодують. А все що робите ви, це заганяєте людей у ще більший відчай.
Ніхто не відмовляється виплачувати вам борг, адже коли людина бере кредит вона добре розраховує свої сили та можливості. Але так підло душити свій український народ це просто жахливо, ви нічим не кращі за рашистів які проливають нашу кров.
Дочекайтеся закінчення війни і отримаєте свої борги! Як ви не можете зрозуміти, що немає зараз що брати з людей!!!
Будь ласка, дослухайтесь до народу, не губіть свою людську гідність, ви маєте бути з народом а не проти нього! Впевнено можна сказати, що якщо так і далі будете продовжувати, то лишитесь без клієнтів, без репутації, без совісті!

Слава Україні 🇺🇦

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован