Дуже прикро!!!

FVNS7772026-09-22 17:33:32
Це просто жах. Маю кредит у цій компанії. На жаль сталось так, що не змогла вчасно заплатити. (500 з хвостиком грн) При дзвінку оператора в понеділок, вибачилась і пояснила, що на жаль можу заплатити лише в середу. Згодна на будь-які штрафні санкції, бо свою провину визнаю. І почалось!!! Ніяких компромісів, не дають сказати навіть слово, спілкування в хамській манері. Незважаючи на мої слова, що оплата буде в середу, фіксація відмови від сплати. Причому всі три оператори з якими я спілкувалась вели себе однаково Шкода, що в солідній фінансовій установі, таке хамське відношення до клієнтів. Кредит я звичайно ж сплачу, але співпрацювати з даною компанією пропало все бажання, завдяки таким ЧУДОВИМ операторам.
Starfin
23 сентября 2026, 9:58
Дякуємо за відгук! Перепрошуємо за неприємний досвід спілкування. Наша компанія не підтримує подібний тон розмови з клієнтами. Будь ласка, напишіть нам на пошту info@starfin.com.ua, щоб ми могли ідентифікувати розмови, провести внутрішнє розслідування та виправити ситуацію з операторами.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован