Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Starfin

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Starfin

Показать другие кредиты

Неадеквати

1/5
Віталій2024-08-12 13:02:13
Не розумію звідки такий рейтинг. Персонал абсолютно неадекватний і не може осмислити власні повідомлення. Здійснивши за їх вказівкою оплату відсотків (плюс 3000грн для швидшого закриття) з‘ясувалося що кошти не покрили відсотки повністю а частково а решта грошей пішли на закриття тіла кредиту. А відсотки повторно потрібно було сплати і на щастя були кошти для цього. Вважаю це повністю не клієнтоорієнтованою поведінко що позбавлена логіки. Відсотки по кредитах зазвичай шалені та при оплаті кредиту ще додатково оплачується комісія. Вважаю що такі організації мають позбавлятися ліцензії без права поновлювати діяльність МФО. Це шахраї і до сервісу МФО не мають жодного відношення бо сервісу нуль. Лише дзвінки, повідомлення, квести та махінації в яких клієнт намагається вижити та не вмерти з голоду.
12 августа 2024, 16:28
Відгук зарахований (на 12.08.2024).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Комментарии к отзыву - 1

ДмитрийДмитрий2024-08-20 15:10:01
Да вони бандіти з 90-х. Чим більше скарг в НБУ, тим скоріше відберудь в них ліцензію. Вони не бояться НБУ, я скільки раз говорив з приводу цього, так їм по барабану, все одно присують мене договором. Чим більше нас, тим краще. Не потрібні нам МФО з антизаконними методами!
Отзыв успешно отредактирован
Показать другие кредиты