Нікому не раджу з ними зв\'язуватись!
«Вкрай незадоволений досвідом роботи зі SlonCredit. По-перше, розраховував на одну суму, а схвалили в кілька разів меншу — замість обіцяних „“до 32 000 грн»" дали копійки
. По-друге, умови щодо прострочення просто драконівські. Варто запізнитися лише на один день, і вам одразу вліплять штраф у 20% від усієї суми кредиту, але не менше 400 гривень
. Це грабіжницькі відсотки за один день затримки. Також виникли проблеми з реєстрацією: SMS-коди приходять із величезною затримкою, а підтримка відповідає стандартними фразами
. Не раджу цей сервіс, якщо не впевнені, що зможете повернути гроші хвилина в хвилину"