Жахлива організація, порожні обіцянки
20.01.2026 замовляв виведення готівки. Була термінова потреба, я на цьому наголосив — мені гарантували виведення до 27.01.2026. Регулярно писав їм, постійно шаблонно відповідали, що уточнюють у колег. Потім почали перекидувати мене на інших співробітників. Домовились кожного тижня виводити по 1/4 від загальної суми. 29.01.2026 змогли вивести 1/5 від загальної суми, 06.02.2026 — ще 1/5
Зараз 25.02.2026 — кожного тижня після останньої видачі годують обіцянами, про те що у пʼятницю буде готова частина. Сказали приходити у пʼятницю, зроблять подвійну видачу за пропущений тиждень. Стояв під обмінником годину на морозі, поки вони щось «уточнювали», а в обміннику мені сказали що ніякої видачі на сьогодні заплановано не було. Після цього мені запропонували здійснити доставку коштів, на адресу, я погодився але доставки так і не було, бо знов щось вони між собою не змогли домовитися.
Наразі жодної з домовленостей виконано не було. Прохання на повернення коштів ігноруються, натомість додаються нові обіцянки про те, що все виведуть. Списують все на те, що кошти не встигають доїхати (вже місяць їдуть). Якщо надалі буде відбуть відбуватися видачі — доповнюватиму відгук