Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Як МістерКеш дурить своїх користувачів

1/5
trombozavr172022-03-28 19:17:14
Користувався декілька разів даним МФО і наче б то не було нарікань, але ось яка ситуація відбулася в мене з даною організацією декілька днів тому…
Кредит був на 12 000 (зі знижкою в 70%) за період користування до 24.02.22р. набігло близько 1 600грн.
25.03.22р. я отримав від їхньої компанії смс-повідомлення з текстом
«Шановний клієнте, MisterCash піклується про Вас! Тому пропонує Вам погасити свій кредит абсолютно без відсотків! Пропозиція діє до 04.04.22. Скористатися зараз: mistercash.ua »
В мене на момент даної пропозиції була сума для погашення позики без відсотків і я вніс 12 000 грн. (Тіло кредиту), як виявилося, відсотки не списалися…
Я зранку передзвонив на гарячу лінію і як вияснилося, що дане повідомлення не правильно сформоване і мені треба сплатити відсотки не залежно від того, які умови були в смс.
Також написав в підтримку на їх електронну пошту СКАРГУ, на що мені відповіли майже те ж саме що й на гарячі лінії, що « вони вибачаються що смс було з двояким смислом і що мені потрібно сплатити відсотки що вказані в особистому кабінеті »
Почекавши ще 1 добу (а весь час вирішення проблеми зайняло 2 доби, не зважаючи на те, що гаряча лінія сказала що в продовж 1ї доби все вирішиться) я сплатив ті відсотки що залишилися…
І ПІСЛЯ СПЛАТИ ВІДСОТКІВ, я сьогодні 28.03.22р. отримав на пошту повідомлення
«Ваша скарга щодо трактування суті смс-повідомлення перебувала на розгляді керівництва, проте не дочекавшись відповіді Вами було внесено оплату, в розмірі залишку нарахованих відсотків.

Після розгляду скарги було прийнято рішення щодо списання відсотків, проте на момент повідомлення цієї новини Ви вже погасити наявні відсотки.

Нам дуже прикро що склалася така ситуація, приносимо свої вибачення.»

ТОМУ ЛЮДИ, ЯКІ ХОЧУТЬ ВЗЯТИ ПОЗИКУ В ДАНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, Я Б ВАМ НЕ РЕКОМЕНДУВАВ ЦЬОГО РОБИТИ, ОСКІЛЬКИ НЕ ВІДОМО НА ЯКІ ДІЇ І НА ЯКІ ВІДМОВКИ ВОНИ ЩЕ ЗДАТНІ!!!
Дана ситуація мене обурила, оскільки в нашій країні і так не кращі часи, йде війна проти Російських окупантів, а дана компанія МістерКеш, займається шахрайством і подібними повідомленнями виманює поскоріше повернути вашу заборгованість, в тей час НЕ ВИКОНУЮЧИ умови, які ж самі і пропонують…
Тому ще раз говорю, ПОДУМАЙТЕ 100 РАЗ ПЕРЕД ТИМ ЯК СПІВПРАЦЮВАТИ З ЦІЄЮ КОМПАНІЄЮ…
На кінець хочу сказати «Російський військовий корабель, йди на… й „
Все буде Україна 🇺🇦
Слава Україні 🇺🇦 Героям Слава 💪🇺🇦🙏

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован