Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Dinero

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Dinero

Показать другие кредиты

Скарга!!!!

1/5
Anu2021-10-07 13:39:18
Ваш співробітник Компаніі «Дінеро» (Інстафінанс) Людмила номер телефона (097) 147-26-90 сьогодні мені телефонувала на рахунок мого боргу перед Вашою компанією. Я відповіла, що надіслала Укрпоштою Вам листа і чекаю відповіді від ваших юристів (Лист ви отримали 01.10.21 декларація 0200251703980). На що Вона відповіла лист залиште собі. І коли Вона зателефонувала мені другий раз то фраза прозвучала: « Працюємо у примусовому порядку!» Після цієї фрази вона кинула слухавку. Телефонувала за номером 044 224-59-81 не можу додзвонитися.
Мені дуже цікаво це як працюємо у примусовому порядку?
Я не відмовляюся платити.
Якщо будуть надходити дзвінки знайомим або родичам, я згоди на це не давала. На всі дзвінки я відповідаю та беру слухавку.
Стягнення боргу з родича можливо тільки в трьох випадка:
1. Договір поруки;
2. Знаходження в шлюбі з боржником;
3. Спадкоємець, який вступив в права після смерті родича (боржника).
У всіх інших випадках родичі не несуть відповідальність за борги.
Якщо надалі будуть надходити дзвінки, то юридична компанія яка представляє мої інтереси буде направляти скаргу в національний Банк України, та оскаржувати дії вашої компанії.
Dinero
21 декабря 2021, 13:20
Шановна Anu, дякуємо Вам за те, що сокристалися нашим послугами!
Так трапляється, що клієнти, коли стають боржниками, поводяться різно, але просимо Вас не погрожувати нам та дотримуватись підписаного з нами Договору. Якщо Ви маєте проблеми з оплатою боргу, зверніться до Контакт Центру — Dinero завжди йде назустріч своїм клієнтам, у будь-яких ситуаціях.
Співробітники відділу по роботі з проблемною заборгованістю працюють виключно в правовому полі та телефонують Вам, щоб допомогти. Будь ласка, вийдіть на зв'язок з Контакт Центром, та давайте разом шукати вирішення.
з повагою,
команда Dinero

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован