Депозит в банковских металлах
Подскажите, пожалуйста, как забрать депозит в банковских металлах?
Золоті депозити не підлягають під виплату ФГВФО. Хіба, що пишіть заяву на уповноважену особу .і вас поставлять у 4 чергу на виплату. Потрібно було перевести його у гривню, ще при добрих часах. Я вам співчуваю.але це правило фонду.
- demyan2007
- 6 апреля 2015, 9:56
99.99999 % попандос! Спасет только чудо. Сочувствую…
Є в мене варіант, завтра хочу спробувати з клієнтом!!! може і чудо вийде)
Отпишитесь, пожалуйста, что получилось. Заранее спасибо.
Пробуємо довести те, що золото є індивідуально визначене майно та не включається до складу ліквідаційної маси, а тому підлягає поверненню вкладнику.
По суті: прийшли а банк, з питанням де золото???? Відповідь-- нема, не знаю, ФГВФО не відшкодовує… Кажу, що я прийшов не у фонд а у ВА БАНК!!! Викликали МВС, порушили справу кримінальну, боремось!
У Вас був вклад без фізичної поставки? Бо я маю саме такий. Написав лист ліквідатору. Навіть не знаю що з цього вийде… Але ви молодець!!!
Дякую!!! однак ця справа завершиться ще явно не швидко! в клієнта депозит без фізичної поставки, на жаль. Якщо б була фізична, то думаю, що це було б значно краще при доказуванні.
Згідний. В мене така ж біда. Може й самому таке вчинити? А як реагували працівники банку, міліції? Потім куди з тією справою звертатись?
Це заява про злочин! як на мене шахрайство. ще й в особливо великому розмірі! Я працюю по схемі коли приходжу в банк і дзвоню на 102. тоді наряд після чого в відділок писати заяву! В мене є практика спорів з Приватом і Укргазом по золотих депозитах, тому тут ще можна повоювати
Вас скерують до Безівця (боротьба з екон. злочинніст)! а вони як бачуть суми які ці унції коштують, то відмовляти собі у задоволенні поговорити з працівниками банку не будуть
Якщо заяву напише 100 вкладників, то буде зовсім інший ефект
Цікаво буде прослідкувати. Будь ласка, відписуйте про Ваші дії. Мені не пощастило, бо відділення в моєму місті закрито вже давно. Може у Вас ще щось змінилось?