Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Тем, у кого 200+, на заметку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
mazaj 10 февраля 2015, 20:00
ДЛЯ КРЕДИТОРІВ БАНКІВ

Кредиторами банку є юридичні або фізичні особи, які мають документально підтверджені вимоги до банку (боржника) щодо його майнових зобов'язань.

У випадку прийняття Національним банком України рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію неплатоспроможного банку, про що Фонд повідомляє шляхом розміщення на сайті Фонду та опублікування в газетах «Урядовий кур'єр» або «Голос України», вкладникам, вклади яких не гарантуються Фондом, та іншим кредиторам неплатоспроможного банку потрібно протягом 30 днів з дня опублікування Фондом зазначеного рішення пред’явити свої кредиторські вимоги.

Звертаємо увагу, що вкладникам, вклади яких перевищують 200 тисяч гривень, також необхідно пред’явити кредиторські вимоги до банку.

Вимоги, які надійшли після закінчення встановленого строку, вважатимуться погашеними, крім вимог вкладників у межах гарантованої Фондом суми відшкодування за вкладами.

Кредиторські вимоги пред’являються у формі заяви та направляються на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку.

Заява пишеться в довільній формі із зазначенням: ПІБ, паспортних даних, реєстраційного номера облікової картки платника податків, дати та підпису особи / найменування організації (установи), організаційно-правової форми власності організації (установи), коду за ЄДРПОУ, ПІБ керівника, дати та підпису керівника.

На підставі отриманих кредиторських вимог уповноважена особа Фонду на ліквідацію банку формує загальний реєстр акцептованих вимог кредиторів, визначає суми заборгованості кожному кредитору та відносить вимоги до певної черги погашення.

Після формування реєстру акцептованих вимог кредиторів, його затверджує виконавча дирекція Фонду.

Комментарии - 10

+
0
mazaj
mazaj
10 февраля 2015, 20:04
#
ПРОДОЛЖЕНИЕ

Протягом 20 днів з дня затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів уповноважена особа Фонду сповіщає кредиторів про акцептування їх вимог шляхом розміщення повідомлення на офіційній сторінці в мережі Інтернет Фонду, на сторінці неплатоспроможного банку, а також у приміщеннях такого банку в доступному для відвідувачів місці.

Задоволення вимог кредиторів банку здійснюється за рахунок коштів, одержаних в результаті реалізації майна банку, у такій черговості:

зобов'язання, що виникли внаслідок заподіяння шкоди життю та здоров'ю громадян

грошові вимоги щодо заробітної плати, що виникли із зобов'язань банку перед працівниками до прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку;

вимоги Фонду, що виникли, зокрема, внаслідок виведення неплатоспроможного банку з ринку, повернення цільової позики банку, наданої протягом здійснення тимчасової адміністрації;
+
0
mazaj
mazaj
10 февраля 2015, 20:05
#
Вимоги вкладників — фізичних осіб у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом;
вимоги Національного банку України, що виникли в результаті зниження вартості застави, наданої для забезпечення кредитів рефінансування;
вимоги фізичних осіб, платежі яких або платежі на ім'я яких заблоковано (крім фізичних осіб — суб'єктів підприємницької діяльності);
інші вимоги, крім вимог за субординованим боргом;
вимоги за субординованим боргом.
Вимоги кожної наступної черги задовольняються в міру надходження коштів від реалізації майна банку після повного задоволення вимог попередньої черги.
У разі якщо обсяг коштів, одержаних від реалізації майна, недостатній для повного задоволення всіх вимог однієї черги, вимоги задовольняються пропорційно сумі вимог, що належать кожному кредитору однієї черги.
Вимоги, які не були включені до реєстру акцептованих вимог кредиторів, задоволенню не підлягають і вважаються погашеними. Вимоги також вважаються погашеними, якщо майна банку недостатньо для їх задоволен
+
0
ira00
ira00
10 февраля 2015, 20:09
#
Ну включат вас в список кредиторов, а денег ведь все-равно не дадут! Присоединяйтесь в нашу группу https://www.facebook.com/groups/777060695670412/ «VAB банк- сообщество обманутых вкладчиков!» ВМЕСТЕ МЫ СМОЖЕМ ПОБЕДИТЬ!!!
+
0
владимир олефиров
владимир олефиров
11 февраля 2015, 9:34
#
Не дадут! На этот закон по этому банку расчитывать не стоит!
+
0
june2010
june2010
11 февраля 2015, 15:11
#
Ira00, а что facebook денег даст? Ну присоединюсь я на facebook к ВАБу и что дальше?
+
0
ira00
ira00
12 февраля 2015, 12:06
#
Проводятся акции, пикеты, пишем письмо по разным инстанциям!!! Еслибы мы молчали то выплат и сейчас бы не было. А этот закон что президент внес в ВР, вы думете это его инициатива????http://ubr.ua/finances/banking-sector/ukrainskih-bankirov-sobirautsia-sajat-i-ostavliat-bez-imushestva-327283
+
0
tdutybztdutybz
tdutybztdutybz
10 февраля 2015, 21:30
#
Какое имя у уповноваженой особы?
+
0
irynashep
irynashep
11 февраля 2015, 8:28
#
А если депозит через интеренет банкинг открывался как мне его документально подтвердить? если даже скриншотов нет(((
+
0
june2010
june2010
11 февраля 2015, 15:10
#
Почему вы в банке не взяли договор на депозит онлайн?
+
0
irynashep
irynashep
12 февраля 2015, 9:47
#
Глупая потому что… (нахожусь не в Украине), не думала что такое может произойти- обдираловка при новой власти!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться